2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم روز عید فطر برمیگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اسنپ فود اشناشون کن تا یکم سر کیسه رو شل کنن

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
وظیفمه؟؟دو هفتس رفتن خوشگذرونی براشونم غذاب بزارم؟؟

اصلا رو ندیا وگرنه تا آخر عمر باید همین رفتاراشونو تحمل کنی 

کاش میشد برین جای دورتر خونه بگیرید

یه غذا پختن چیزی نیس ولی اینکه طرف مثل طلبکارا رفتار میکنه واقعا ارزش وقت گذاشتن و لطف کردن نداره

عزیزم هیچ تکلیفی نداری فکر شام یا نهار اینا باشی  مگه خود ما از سفر میایم خونه خودمون کسی غذا برامون آماده کرده ؟ ما هم نیمرو می خوریم . خیلی بیخودی فکر خودتو مشغول کردی. 

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s
عزیزم هیچ تکلیفی نداری فکر شام یا نهار اینا باشی مگه خود ما از سفر میایم خونه خودمون کسی غذا برامون ...

بخاطر حرف اون دفعه شون نگرانم و نگرانم شوهرم بیاد دنبالم بگه بیا برگردیم خواهرم و مامان اینام برگشتن

ای بابا خواهشا به اینجور آدما که عروسو خدمتکار شخصیشون میبینن رو نده

والا اون رووووز انقدر دلشون پر بود اخه خواهرشوهرمم برگشته بود ی ساعت نشستیم بعد اومدن داخل هال تو اتاق بودن فک‌کنم خواهرشوهرم‌یادش داده بود

عزیزم واقعا ترسویی ترس حرف بقیه زندگیتو مختل کرده خیلییی ببخشید مگه ادم حسابتون کردن گفتن رفتن؟دزدکی رفتن یه تعارف نکنن

از صبح برو خونه بابات چیزیم گفتن بگو مگه شما برا جایی رفتن به من میگید منم بگم واقعا این اخلاقت خیلی بده همش میگی میترسم اینو بگن اونو بگن بزا بگن زبون نداری؟