2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انرژی منفیش رو میذاه

ولی فهمیدن یک ماهه رو نمیدونم

ولی بچه یه قابلیت هایی داره

من یه روز همینطور که نشسته بودم ۲ سالگیم رو یادم اومد

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
بیشتر ببینید

چرا باید همچین مردی پدر بشه؟

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
یک ماهه شاید نفهمه اما سال دیگه و سال‌های بعدش میفهمه و خیلی اذیت میشه فقط نمیدونم چرا شوهرا نمیفه ...

میخام فرار کنم برم اگه خونه و زندگی داشتم مستقل میشدم دخترم می‌بردم آرزوی منه قبل اینکه باباش بشناسخ برم 

از کجا میگی؟ کاش روش تاثیر بد ندازه

بری در مورد دوره تکامل نوزاد بخونی میفهمی .حتی تا چند مدت اول چهره ها براشون نامفهومه ..اگر برات مهمه باید از همسرت بخوای تا حرف زشت نزنه چه به شما چه به هرکسی.بخپای نخوای شوهرت کنترل زبون نداشته باشه بچه ت یاد میگیره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بری در مورد دوره تکامل نوزاد بخونی میفهمی .حتی تا چند مدت اول چهره ها براشون نامفهومه ..اگر برات مهم ...

خداکنه حالا تا بعد درموردش یه فکری میکنم تا الان خیلی ناراحت بودم 😭

کاش تو ناخودآگاهش نرفتعذباشه

خداکنه حالا تا بعد درموردش یه فکری میکنم تا الان خیلی ناراحت بودم 😭کاش تو ناخودآگاهش نرفتعذباشه

نمیره خیللت راحت. تو چیزی از ۱ ماهگیت یادت میاد که اونم اللن یادش بیاد. قطعا نه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹