2777
2789

انقدر واسم جبران کرده که حد نداره،برای همه جبران میکنه.با اینهمه گناه و ناشکری که میکنیم و هروز نگاه مهربونشو از مون برنمیداره و کلی نعمت بی منت بهمون میده و کلی آبروداری میکنه و....!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره یه عده آدم خبیث، خیلی بی دلیل با من لج کردنکمر یسته بودن زندگیمو بهم بریزنمنو تو چشم مردم خوار ک ...

برای من هم پیش اومده.

یه نفر مدتها تلاش کرد من رو تو چشم همه بد و خبیث نشون بده.

خدا چنان عزت و آبرویی بین همون جماعت بهم داد و چنان اونو بی اعتبار کرد، هنوز نمیفهمم چطوری خدا همه چیزو به نفع من چرخوند.

واقعا معجزه بود.

تازه عروس بودم کلی واسه مادرشوعرم کار میکردم حرف میشنیدم سکوت میکردم براذرشوهرمم قصد زن گرفتن نداشت که شوهرم راضی بشه از اونجا دربیاییم 

خدا برام جور کرد قرعه دراومد شوهرم کارش گرفت طلاهارو فروختیم یه خونه خریدیم شوهرم گفت یکسال بشینیم همینجا اونحارو بدیم مستاجر منم بی زبون بودم گفتم باشه 

دقیقا یه ساعت بعد حرفم یه موش دیدم تو خونه و همون موش باعث اسباب کشی من شد 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
من یه کاری میخواستم بکنم ک درست نبود همونجا باخدا معامله کردم گفتم خدایا این کارونمیکنم درعوض خوشحال ...

خدا دوستت داشته باشه عزیزم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
برای من هم پیش اومده.یه نفر مدتها تلاش کرد من رو تو چشم همه بد و خبیث نشون بده.خدا چنان عزت و آبرویی ...

خدا رو شکر عزیزم

قدرت خودشه دیگه کافیه اراده کنه

من با اینکه امسال خیلی اذیت شدم ولی تهش جوری قضیه تموم شد که از خوشحالی شب تا صبح خوابم نبرد

خوشحال بودم از اینکه خدا هوامو داشته

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰