2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثلا من دوران مدرسه از دست همکلاسی هام خیلی اذییت میشدم و دلم می‌شکست ( با حرفا و کارای غیرمستقیم) ولی خدا توی همون بازه که فقط درد دل به خدا میگفتم برام تمام اون دلشتگی ها و صبری که میکردم رو با موفقیت خیلی زیاد توی درسام برام جبران کرد 

اشکالی نداره بپرسم پدرتون از چ‌لحاظ خوب نبودن؟البته اگه دوست داشتین جواب بدید🙂

مشکل روانی داشت یهو میخواست همه رو بکشه خونه رو اتیش میزد بماند که چقدر اذیت شدیم از همه نظر بعدم که جدا شد و رفت انگار بچه نداره رفت دنبال عشق و حالش ما دیگه ازش خبر نداریم با اینکه پولدار بود نه جهازی به من داد نه سیسمونی حتی عروسیمم اومد کادو نداد بماند که سر همین اجازه ازدواج کلی اذیت شدم و حتی تا دادگاه رفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مشکل روانی داشت یهو میخواست همه رو بکشه خونه رو اتیش میزد بماند که چقدر اذیت شدیم از همه نظر بعدم که ...

خوشحالم ک خدا جبران کرده عزیزم، راستش یکی از دوستام پدرش اعتیاد داره (تریاک)و سرکار نمیره خرجشون مادرش‌میده، گاهی با من درد و دل میکنه میگه خاستگار بیاد ببینه بابام اعتیاد داره میره. من همیشه بهش میگم اگه مرد خوبی باشه ب خانوادت نگاه نمیکنه. اما حرفام‌باور نداره. ب خاطر همین ازتون پرسیدم

از