2777
2789
عنوان

دعای علقمه خوندین برا دشمن❓️

333 بازدید | 35 پست

نتیجه داد؟میشه تعریف کنید

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

والا من دو روز خوندم مامانمم خیلی دوست دارم دیدم افتاد خدا رحم کرد بهش ضربه مغزی نشد ترسیدممم

برا دشمنت خوندی؟

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید ربط نداشته باشه اما من ترسیدم چون راستش تو خانواده خودمم خیلی باهام در رقابتن البته که مامانم ق ...

برای چیه دشمن هست؟ چجوری بخونیم؟

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم
ینی چی میشه؟بیشتر توضیح میدین

بعد از نماز صبح زیارت عاشورا+دورکعت نماز+دعای علقمه و معراج میخونی به نیت دشمنت نابود میشه

من خوندم، جواب نداد، گفتن باید با زیارت عاشورا یکجا بخونی 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
من خوندم، جواب نداد، گفتن باید با زیارت عاشورا یکجا بخونی

شما خالی میخوندین؟اسم میووردین؟بعد از نمازاتون؟

دو رکعت نماز را تو نیت چی بگیم

دورکعت نماز زیارت امام حسین ع

شما خالی میخوندین؟اسم میووردین؟بعد از نمازاتون؟

بله 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید