2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60356 بازدید | 547 پست
من خودم بابام طلا فروشه همسرم طلا فروشه جز حلقه طلا دستم نیست دوست ندارم بعد ملت رو از سر تا پا طلا ...

چند وقت پیش رفتم آرایشگاه عروس آماده شده بود حالا بگذریم که سنش خیلی کم بود مادربزرگش داشت با ذوق هی طلا بهش آویزون می‌کرد همه چی قاطی زرد و سفید والنگو و سرویس و تک پوش و .... خدایی اصلا زیبایی نداشت

گر نگه دار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌸🌸

عزیز جان یه سوال داشتم 

قیمت طلا در روز های آینده چطوری میشه ؟ 

سکه بخرم ؟ یا صبر کنم؟ آب شده چی ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لطفا لطفا 😭😭😭😭😭اگه دوست داشتید و در توانتون بود نفری یه صلوات مهمونم کنید خدا خودش نگاهی به زندگیم کنه دیگه کم آوردم خواهرا دعا کنید❤ شوهرم آدم بشه یا خدا خودش عمر منو کوتاه کنه دیگه خستممممممم😭😭😭😭😭😭✋✋

دانش آموخته طب سنتی🥰
جدی؟ آخه از کجا معلوم اونموقع که چک میده طلا پنج ماه بعد چه قیمت باشه طرف یه مبلغیو بده بعدم دیگه بر ...

کلا بر فرض تو طلا میخری و قراره ۷ ماهه تسویه کنی خب؟هر ماه یک هفتم قیمت طلا میره رو اقساط ماه اول یک هفتم ماه دوم یک هفتم و همینطور تا هفت ماه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

چک معتبر اگه میبود که خوب میشد با سودش

عزیزم طلا ها رو که نمیشه ببره باید پیش خودمون بمونه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خنده نداره چندتا النگو بخری شده ۸۰۰🫥😓

همه که مثل شما سنگین نمی‌خرن یارو اومده با ۱۰۰ تومن سرویس خریده خیلیم قشنگه

محاله، طلا فروشها زرنگ تر از این حرفها هستن، وگرنه ایتقدر پیشرفت نمیکردن، شما هم نبودید دلش نرم نمیش ...

آخه همسرم تازه کاره

خواهر زاده شوهر منم دو هفته پیش ۶۰۰میلون داد واس زنش طلا گرفت دویست میلیون هم خرج عقدش شد از دیروز ز ...

ای بابا 

عجب فکر کرده بچه زرنگه بغدادِ😅چه پیش پیش قولِ پاس شدن چکشو هم میداده بهتون😂استاتر جان حالا یه سوال ...

طلای آب شده بدون اجرت بخری یا شمش طلای آب شده؟

می گم عزیزم من یه سوال دارم شما که طلا فروشین .طلای دست دو می خرید با چیزی تمیزش می کنید یا نه؟؟من د ...

ما طلای دسته دوم که میخریم قشنگ پاکش میکنیم مثلا یه انگشتر دیروز خریدیم اول حساب کردیم ۱۱ و ۹۰۰ شد بعد همسرم قشنگ ضایعاتش رو برداشت شد ۹ و ۲۰۰

چند وقت پیش رفتم آرایشگاه عروس آماده شده بود حالا بگذریم که سنش خیلی کم بود مادربزرگش داشت با ذوق هی ...

آره از نظر منم زیبایی نداره

عزیز جان یه سوال داشتم قیمت طلا در روز های آینده چطوری میشه ؟ سکه بخرم ؟ یا صبر کنم؟ آب شده چی ؟

چند نفر دیگم پرسیدن ما اصلا خودمون خبر نداریم که طلا گرون میشه یا ارزون مثل بقیه چون دست ما نیست اما تا عید فکر نکنم ارزون شه بعدش ممکنه 

سرمایت چقدره

طلای آب شده بدون اجرت بخری یا شمش طلای آب شده؟

هر کدوم که فکر میکنی سودش بهتره بگو عزیزم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️