2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60327 بازدید | 547 پست
یه مقدار از پول رو میداد بقیشم چک مشکلی نبود چون هر موقع باشه به نرخ روز حساب میکنیم البته بیشتر به ...

جدی؟ آخه از کجا معلوم اونموقع که چک میده طلا پنج ماه بعد چه قیمت باشه طرف یه مبلغیو بده بعدم دیگه بره که رفته

ولی بقول شما آشنا باشه مشکلی پیش نمیاد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منی که به شوهرم گفتی هرچقدر که توانت هست بگیر و و چون همه کارای زندگی بت خودش بود پور مادرش هزار تومن بهش ندادند و منم رفتم ۵ تا النگو بدل گرفتم و همسرم ۹۰۰ هزارتومن برام به دستبند و یه جفت گوشواره خرید اون زمان هیچی نگرفتم .......

حالا خوبه خودم بودم و گرنه امکان داشت نرم شه😂😂

محاله، طلا فروشها زرنگ تر از این حرفها هستن، وگرنه ایتقدر پیشرفت نمیکردن، شما هم نبودید دلش نرم نمیشد، البته حق هم داشت

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

خواهر زاده شوهر منم دو هفته پیش ۶۰۰میلون داد واس زنش طلا گرفت دویست میلیون هم خرج عقدش شد از دیروز زنگ میزنم از اینور اونور پول قرض می‌کنه واس چک هایی که کشیده ،انگار مجبور بودن جلوی همه پز بدن :/

عجب فکر کرده بچه زرنگه بغدادِ😅چه پیش پیش قولِ پاس شدن چکشو هم میداده بهتون😂

استاتر جان حالا یه سوال من ۴۰۰ پول دارم به نظرتون طلا بدون اجرت بخرم بیشتر سود میکنم یا شمش یا طلای آب شده ؟

ممنون میشم جوابمو بدی خیلی برام مهمه...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بابام واسه داداشم ۳ میلیارد طلا خریده فک نکنی پولداریما با قرض چون رسممونه

بعد چجوری میدین ؟!

داداشتون کارش چیه؟!

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
بیشتر ببینید
آره طرف چه انتظاریم داشت

می گم عزیزم من یه سوال دارم شما که طلا فروشین .طلای دست دو می خرید با چیزی تمیزش می کنید یا نه؟؟من ده روز پیش یه گوشواره از این حلقه ا ی ها خریدم ۱دقیقه داخل اب و مایع ظرفشویی جوشوندم کردم گوشم .خیلی به سختی رفت گوشم خونی شد همش می ترسم ایدز و هپاتیت گرفته باشم