2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60356 بازدید | 547 پست
آخه همسرم تازه کاره

انشاءالله همیشه تو کارشون موفق باشند و خدا درهای خیر وبرکت رو برای شما و همسرتون باز کنه، پس اگه اینطوره خیلی مراقب باشید سرشون کلاه نذارن، شاید اون اقا کلاه بردار هم نبوده ولی وقتی طلا رو ببرن دیگه دستتون به جائی بند نیست، ما هم تو شهرمون نهایت این که طلا پیش طلا فروش میمونه تا بقیه ی پول رو پرداخت کنیم تا حالا این مدلی ندیده بودم  و نه شنیده، راستی امیدوارم همیشه خوشبخت باشید😍😍😘😘😘

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کدوم که فکر میکنی سودش بهتره بگو عزیزم

طلای آب شده ارزان تره ریسکشم برای سرمایه گذاری کمتره اگه سرمایتون کمتره و میخواین کوتاه مدت سرمایه گذاری کنید طلا آب شده مناسب تره اما اگه سرمایتون بیشتره و میخواید بلند مدت سرمایه گذاری کنید شمش بهتره ثبات قیمت هم داره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

انشاءالله همیشه تو کارشون موفق باشند و خدا درهای خیر وبرکت رو برای شما و همسرتون باز کنه، پس اگه این ...

ممنون عزیزدلم از دعای خیرت ایشالا همیشه خوشبخت باشید و بهترین ها برات رقم بخوره❤️

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خوشگلم اینا کلاهبردارن قبلا چنین موردی دیدمباند هستن

هرچی بودن خدا رو شکر نذاشتیم که به هدفشون برسن

ممنون عزیزدلم از دعای خیرت ایشالا همیشه خوشبخت باشید و بهترین ها برات رقم بخوره❤️

فدات عزیز دلمی، خیلللی هم مهربونید💖💖💖

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
اون‌چکی که داده دیگه مال خودمونه خرج میکنیم هرچقدرم مونده موقع تسویه به نرخ روز حساب میکنیم

بله منطقیش همینه که خرجش کنین وگرنه که سودی نداره براتون.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

عزیزم طلافروشا شمشو راحت خرید و فروش میکنن یا نه؟

بیشتریا آره اطلاع زیادی در این خصوص ندارم