2777
2789

خب باید دادگاه تشخیص بده صلاحیت سرپرستی بچه رو نداره

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب اون رو دادگاه تعیین میکنه.

شرایط هر دو والد رو می‌سنجد و اونی که بهتره رو انتخاب میکنه.

اخلاق هم ملاکه و نداشتن اعتیاد ولی به همون میزان هم داشتن یک خونه، شغل مناسب و درآمدی که بشه خرج بچه رو به نحو احسنت داد هم ملاکه. 

از سنی هم رد شده که دادگاه بخواد مستقیما حضانت رو به شما بده

اینجا دیگه باید با یک وکیل و مشاور صحبت کنید

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خب اون رو دادگاه تعیین میکنه.شرایط هر دو والد رو می‌سنجد و اونی که بهتره رو انتخاب میکنه.اخلاق هم مل ...

شوهرم از خودش خونه نداره کارگره تو گلخونه هر دو بعد جدایی باید بریم خونه باباهامون. من شغلی ندارم اگه برم شرکت بعد جدایی بچه رو میدن بهم؟؟ بچه هم پیش مامانم بمونه

شوهرم از خودش خونه نداره کارگره تو گلخونه هر دو بعد جدایی باید بریم خونه باباهامون. من شغلی ندارم اگ ...

حقیمتا من اطلاع درستی راجع به این مورد ندارم که چه جوری تصمیم می‌گیرند کدوم والد حضانت بچه رو بگیره‌. پروسهٔ پیچیده‌ای داره. باید با یک وکیل مشورت کنید

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

سلام عزیزم. 

ببین طبق قانون،بعد از طلاق بچه چه دختر چه پسر، تا ۷ سال تمام حضانتش با مادره. ( مگه مادر خودش نخواد)

بعد از ۷ سالگی باید بره پیش پدر تا وقتی به سن بلوغ برسه...که برای دختر ۹ یال تمام و برای پسر ۱۵ سال تمامه. ( مگه اینکه پدر مشکلاتی داشته باشه که با مدرررک قانونی بشه به دادگاه ثابت کرد که پدر صلاحیت نگهداری از بچه رو نداره) 

وقتی دختر ۹ ساله شد یا پسر ۱۵ ساله شد، میتونه خودش انتخاب کنه که با کی میخواد زندگی کنه...مادرش یا پدرش.

توی گوگل سایت « دادراه »  رو جستجو کن.

این یه سایتی هست که میتونی توش رایگان هرسوال حقوقی و قانونی داری بپرسی. کلی وکیل هستند که رایگان پاسخ میدن.

یا مثلا نکته‌ی مورد نظرت رو توی بخش جستجوی سایت بزن، احتمالا کلی سوال مشابه سوال شما و جوابهاش  میاد .

سلام عزیزم. ببین طبق قانون،بعد از طلاق بچه چه دختر چه پسر، تا ۷ سال تمام حضانتش با مادره. ( مگه مادر ...

اخه میگن اگه درامد نداشته باشم تا هفت سال هم نمیدن بهم

اخه میگن اگه درامد نداشته باشم تا هفت سال هم نمیدن بهم

نه عزیزم  طبق قانون هزینه های بچه در هرحال با پدر هست .

یعنی بچه تا هفت سالگی که پیش مادرشه بازم باید هزینه زندگیش رو پدرش بده.

فقط اگرررر مادر ازدواج مجدد بکنه،  یا بیمار روانی باشه، یا به بچه آسیب بزنه، در این موارد بچه رو زیر هفت سالگی از مادر میگیرن.

ببین شما دقیقا همین سوالت رو توی این سایت بپرس. شاید جواب من دقیق نباشه ولی اونجا وکیل‌های باتجربه جواب میدن.