2777
2789

عزیزم قسمت نیس وگرنه خیلیم ماهی

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بخدافقط تونیستی همه جاییه

آخه بااین قیمت سکه وطلاکی جرات ازدواج داره،ازاونطرف خدای نکرده این همه هزینه کنی یاروبیمارولاشی دربیادهیچی دیگه قوزبالاقوز،والامن وداداشمم مجردنشستیم توخونه

اگه بسته باشع میگع فامیلمون اصلا خاستگار نداشت بختتشو نگا کرد گفت بستس وقتی باز کرد براش خاستگار اوم ...

واسه چی داری این چیزا رو توی سرش میندازی؟

گناه داره بدتر گره ننداز توی کارش 

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

مشکل از تو نیست این قضیه شایع هست بدلایل اقتصادی

تو شرایطتت بودم کنایه خوردم. قوی باش.

وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی :۵۷کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا مامان میشم ؟؟دارم فراموش میکنم.تو جبران کن که ابن حاجتمو ندادی

عزیزم خیلی درکت میکنم ولی همه چیز به شوهر کردن خلاصه نمیشه. خدا صلاح نمیبینه. چرا میخوای خودتو اذیت ...

نمیدونم این چقدر چیز سختیه که خدا صلاح نمیدونه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
واسه چی داری این چیزا رو توی سرش میندازی؟گناه داره بدتر گره ننداز توی کارش

چه چیزایی 

عزیزم واقعیته بخت ادمو میبندن 

واقعا میگم همین دخترفامیلمون خوشگل با کمالات ی خاستگار نداشت

بعد گه نگا کرد بختشو باز کرد 

براش خاستگار اومد 

توی این دنیا همچییی امکان داره 

بعدشم من گه چیز بدی نمیگم 

نمیدونم این چقدر چیز سختیه که خدا صلاح نمیدونه

سخت نیست. خب. خدا یا صلاحتو نمیدونه اون چیزو بهت بده یا در آخرت بهت میده. یا میگه در عوضش یچیز بهتر بهت میدم. 

بعدم عزیزم اینقدر گرونی شده لا، خورد و خوراک، مردم تو زندگیشون موندن. ترجیح میدن دوست دختر داشته باشن. نهایت ببخشید ببخشید میگم ماهی یه پول کمی بدن یشب باهاش بگذرونن و خودشون و درگیر خونه و.... مخارج بعدی نکنند. 

خیلیا جرات بچه دار شدن ندارن. 8 سال 9 سال گذشته طرف میگه بچه فقیر تحویل جامعه نمیدم. چرا چون تو زندگیش مونده

حواستون باشه بعضی ازایناپسرن الکی اینجاشماره میزارن

منم زنم واقعا برو تاپیکمو نگا کن اینجا ادم نمیتونع ی حرف بزنه 

توروخدا تهمت نزنین خاستم کمکش کنم چرا ادمو از حرف زدن پشیمون میکنین