2777
2789
عنوان

قرض پول

155 بازدید | 13 پست

داییم وضع مالیش خوب هست یکمی برای تعمیر خونه ازش پول خاستم حدود ۱۰ میلیون ولی بهم نداد 

گفتم قراره صندوق اسمم بیافته و بهت پس میدم ولی بازم نداد 

ولی اون یکی دیگه داییم حدود ۴۰ میلیون ازش گرفت 

حتی موقع پس دادن بهش گفت چرا دادی نیازی نداشتم 

و بعدشم نصفش رو داد نصف هنوز بهش بدهکاره 

ینی خودمو سبک کردم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرت دیگه ازش پول نخام؟

آره دیگه نخواه ب نظرم ،دلیل نمیشه چون داره بهت قرض بده،من خودم داداشام میلیاردن ولی ازشون قرض نخاسم هیچوقت ،یروز خدانکرده باعث دلخوری میشه و ی طوری میشع میگن من پولشون دادم ب فلان چیز رسیدن

❤ My love M❤💍
آره دیگه نخواه ب نظرم ،دلیل نمیشه چون داره بهت قرض بده،من خودم داداشام میلیاردن ولی ازشون قرض نخاسم ...

اره حرف و حدیث همه جا هست 

ولی مامانم وقتی اونا کوچیک بودن خیلی براشون زحمت کشید از مادرشون بیشتر حتی 

ینی من برای خونه کمک میخاستم همین 

میخاستم بهش پس بدم 

هیچوقت بدقولی نکردم

اره حرف و حدیث همه جا هست ولی مامانم وقتی اونا کوچیک بودن خیلی براشون زحمت کشید از مادرشون بیشتر حتی ...

میفهمم منم داییم بچه بوده پدرمادرشون فوت میشن مادرپدرمن بزرگش میکنن دومادش میکنن الان س تاخونه و ماشین واینا اما یادم نمیاد کاری برای پدرمادرم کرده باشه ،همه رو با ی چشم نبین آدما فرق دارن باهم

❤ My love M❤💍
میفهمم منم داییم بچه بوده پدرمادرشون فوت میشن مادرپدرمن بزرگش میکنن دومادش میکنن الان س تاخونه و ماش ...

دقیقا درسته 

داییای منم هرکدوم چندتا خونه و اینا دارن ولی یبار دست مادرمو نگرفتن 

ولی خیلی خودمو کوچیک کردم چون اونقدر قسم خوردم و زارش زدم