2777
2789

تمام وسایل پوستی و.... رو داخل میز ارایش گذاشتم الان لوازم ارایشیام رو مجبور شدم بزارم تو استند و بزارم رو میز آرایشم ولی حس بدی دارم یکی قراره بیاد خونمون که اجازه خرید لوازم آرایش نداره اصلا دوست ندارم اونارو ببینه ناراحت بشه که میشه مطمئنم البته زیاد نیستن ولی خب 

از طرفی هم خیلی قشنگ شده چیکار کنم خب جا ندارم تو کشو یا کمد بزارم میتونم قایم کنم ولی

بنظرتون قایم کنم؟

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🎀                                          اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد خُدآیا شُکرِت:)🌱🫂       ‌‌                                      

بیشتر ببینید

خب یه روز قایمشون کن فرداش دوباره بچین 🙄

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یه روز قایمشون کن فرداش دوباره بچین 🙄

همین کارو میکنم آخه آدم کنجکاوی هم هست 

همجارو میگرده🙁

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🎀                                          اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد خُدآیا شُکرِت:)🌱🫂       ‌‌                                      

بیشتر ببینید
چند تا شو با خودش میبره، منظورم این هست که احتمالا چند تارو قرض بگیره از شما که یواشکی داشته باشه

نه اینجوری نیست اصلا

بیشتر ببینید

اره حالا بزار تا وقتی اون خانوم مهمونته میزت قشنگ نباشه عپضش قلبت اکلیلی میشه با مهربونیت 💖💖

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همین کارو میکنم آخه آدم کنجکاوی هم هست همجارو میگرده🙁

چه پررو در اتاقتو ببند و اگه خواست بره سمت اتاقت اخم کن 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
آره دورازچشمش بزار

الان یادم اومد بیاد تو اتاقم همجارو میگرده 🥲😕

بیشتر ببینید
کیه این بخت برگشته؟

فامیلمه

بیشتر ببینید
چه پررو در اتاقتو ببند و اگه خواست بره سمت اتاقت اخم کن

شاید باورت نشه

ولی میره به باباش میگه جنگ جهانی رخ میده

بیشتر ببینید