2777
2789
بایام خیلییی سختی کشید تو کارش.مقامش به نسیت بالا بود و همش سر و کارش با زورگو و کله گنده های شهر که ...

برادرم قاضیه و با تمام وجودم درک میکنم چی میگی . من همزمان با سردفتری مرحله تستی و تشریحی ازمون قضاوت رو هم قبول شدم و دعوت به مصلحبه شدم ولی نرفتم . واقعا با روحیاتم سازگار نبود . 

عالی. خوشبخت باشید . من خودم ارشد دارم همسرم دیپلم داره ولی محیط خانواده ای ک توش بزرگ شده و رفتار ا ...

خب اینکه عاااالیه

هم کفو بودن توی تحصیلات برای من یعنی بتونید هم کلام باشید 

اگر گفتار و ادبیات همسرتون خوبه بقیه دنیا رو چکار داری

ممنونم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا جذب اخلاق همسرم شدم و اصلا برام مهم نبود مدرک تحصیلیش چیه

مهم همینه

امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیزدلم

من یکی از اقوام نزدیکم استاد یکی از بهترین دانشگاه  های تهران

تحصیلات بالا

ولی شما رغبت نمیکنی دو ثانیه باهاش همنشین بشی

خب اینکه عاااالیههم کفو بودن توی تحصیلات برای من یعنی بتونید هم کلام باشید اگر گفتار و ادبیات همسرتو ...

پدرشوهرم دیپلمم نداره ولی ادب و حرف زدن بچه هاش رو ک ببینی فکر میکنی از،زیر دست یه استاد دانشگاه بیرون اومدن . خودش وضع مالیش عالی بوده ولی هیچوقت اجازه نداده بچه هاش ب مفت خوری عادت کنن . همسرم از ۱۶ سالگی رفته شاگردی کرده . 

امروز یکی ب من حرف زد با این ک خیلی ادم بیخیالی هستم و اصلا ب حرف بقیه اهمیت نمیدم ولی واقعا دلم شکس ...

منم همچین چیزی شنیدم ولی نه به این تندی

بگو من برا خودم درس خوندم برا شوهر کردن که دنبال درس نبودم. بعد اون ویژگی هایی که من میخواستمو بین پسرای تحصیلکرده ندیدم ولی در شوهرم دیدم

مثلا من خودم، با خواستگاری که باهاش احساس راحتی می کردم و میتونستم خودم باشم، همین شوهرمه. با بقیه خواستگارا، اصلا، احساس ناخوشایندی بهم دست میداد، البته با یکی دیگه اشون که اتفاقا تحصیلکرده بود همچین حسی داشتم اما وضعیت زندگیش خیلی داغون بود، بابای معتاد و خودش نان آور خونه پدر بود و تازه مادرشم بیمار بود و اون خرج دوا دکتر مادرشو میداد. هزینه دانشگاه برادرشم با اون بود

مهم همینهامیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیزدلممن یکی از اقوام نزدیکم استاد یکی از بهترین دانشگا ...

منم اطرافم زیاد دارم از این مدل آدم ها . پسر خاله ام دکتری مهندسی کشاورزی داره دوتا گلخونه بزرگ داره با درامد نجومی ولی ترجیه میدم با گدای سر کوچه نشست و برخواست داشته باشم ولی با اون نه 

پدرشوهرم دیپلمم نداره ولی ادب و حرف زدن بچه هاش رو ک ببینی فکر میکنی از،زیر دست یه استاد دانشگاه بیر ...

پایدار باشن

مهم همینه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
برادرم قاضیه و با تمام وجودم درک میکنم چی میگی . من همزمان با سردفتری مرحله تستی و تشریحی ازمون قضاو ...

اره🥲🥲تو بچگیم خیلی دوس داشتم پرستیژبابام رو میدیدم.. بین خانواده ای که هیچکدوم مدرسه هم نرفته بودن. هیمن الان هم سواد خوندن نوشتن ندارن بابای من درس خونده بود و خیلی موفق و توچشم بود.. (دوستان پز نمیدم چون اون دوره گذشته). ولی میدیدم با راننده و بادیگارد و ماشین دولتیِ شیشه دودی وارد حیاط میشه قند تو دلم آب میشد،از بچگی دوس داشتم منم حقوق بخونم چون حمایت بابام هم پشتم بود میدونستم به جاهای خوبی می‌رسم. ولی بزرگتر که شدم فهمیدم اگه اون راهو برم ممکنه دیگه نتونم مث یه ادم نرمالِ خوشحال زندگی کنم،بابام هم معلوم بود ته دلش دوست نداشت وارد اون فضا بشم.. خواسته هام فرق کرد با بزرگتر شدنم و کلا بیخیالش شدم...

اره🥲🥲تو بچگیم خیلی دوس داشتم پرستیژبابام رو میدیدم.. بین خانواده ای که هیچکدوم مدرسه هم نرفته بودن ...

تو هر راهی ک هستی موفق و سلامت باشی عزیزم 

دایی منم داروسازه زنداییم ماما. ۵ تا پسر داره ۲ تا دختر . ۴ تا پسر و ۲ تا دختر هاش پزشکن . همه متخصص و فوق تخصص . یکی از پسراش تو این محیط بزرگ شد متنفر بود از درس . با زور دیپلم گرفت . الانم شغل ازاد داره 

تو هر راهی ک هستی موفق و سلامت باشی عزیزم دایی منم داروسازه زنداییم ماما. ۵ تا پسر داره ۲ تا دختر . ...

قربونت بشم..

آره مسیر ها متفاوت میشن بعضی وقتا و هیچ اشکالی ام نداره

اون باید کلاس همسرداری بذاره بریم پیشش

کلاس همسر داری که چه عرض کنم .برادر شوهرم بیچاره جلوی زنش حتی نمیتونه جواب تلفن مادر و خواهر و برادرش و بده.وقتی رفت کلینیک خودش یواشکی زنگ میزنه ببینه چیکارش داشتن

کلاس همسر داری که چه عرض کنم .برادر شوهرم بیچاره جلوی زنش حتی نمیتونه جواب تلفن مادر و خواهر و برادر ...

😂😂😂😂 خیلی دوستدارم ببینم چیکار میکنن . من که هر کار میکنم چه بد میگم چه خوب میگم چه هیچی نگم بازم چسبیده بهشون😂😂