2777
2789

ما دور بودیم از هم نزدیک ۴۰۰ کیلومتر

دوسال کنار هم بودیم سال سوم دیگ دور شدیم اونم گف هزینه ندارم بیام ببینمت چند وقت یبار  ازونطرفم دانشجوام (ارشد ازاد میخوند)

دیگ سرد شد ازم گف تموم کنیم برا خودتم بهتره من دوسال دیگ دانشجو ام دوسال هم سربازی تا بعدش دنبال کار بگردم ماشین بگیرم و .. خودش کلی میشه. برو پی زندگیت گفتم نمیخوام میخوام پای تو بمونممم باهم پیشرفت کنیم همه چیو درست میکنیم ولی خیلی بی حس شده بود بهم  بزووور کات کرد باهام 

اگه داداشتون بخاطر این حرفا دختری رو ول میکرد حق میدادین بهش؟

Be brave!  And strong...

اخه گفتم الان با کسی جز من بری تو رابطه مشکلاتت حل میشه ینی 

اما جوابی نداشت 

میگ لاقل با یکی نزدیک باشی میتونی بری دنبالش ی دوری بزنی حال و هوات عوض شه 

Be brave!  And strong...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اگه میگفتم رلم اینارو گفته همه حمله میکردن ک اگ پسری میخوادت بخاطرت کوه جا ب جا میکنه فلاننمیکنه ...

ببین با این وضع اقتصاد بخوادم جا بجا کنه نمیتونه نمیخواد چندسال علافت کنه ماشاالله به عقل و شعورش 

نه...اصلا...آدمها حق دارن انتخاب کنن یا کی باشن یا نباشن..

خب این میگف تو دوری 

نمیتونم چن وقت یبار بیام راه دور ببینمت 

میگف اگ نزدیک بودی لاقل میومدی خونمون (با کل خانوادش اشنا بودم دیگ ارتباط هم داشتم باهاشون)

یا با ماشین میومدم دنبالت میرفتیم ی دوری میزدیم چیزی میخوردیم 

پارکی میرفتیم

تاا اوضاعمون کنار هم بهتر بشه

ولی دوری 

سخته چن ماه یبار ۴ تومن اینا جم کنم بیام ببینمت درحد نصف روز

Be brave!  And strong...
ببین با این وضع اقتصاد بخوادم جا بجا کنه نمیتونه نمیخواد چندسال علافت کنه ماشاالله به عقل و شعورش

نبابا چ عقل و شعوری 

یکی نزدیک پیدا کرده بود برا همین هوا برش داشت اینا رسید ب ذهنش وگرنه این حرفازو من اول رابطه بهش زدم

و اینکه یکسال کامل لانگ بودیم چطور کللل این یکسال ب ذهنش نرسید یهو ده روز مونده ب آزمون مهمم میگ کات کنیم

Be brave!  And strong...
راستش من به پسرا کاری ندارم ولی از نظر خودم که دخترم بنظرم رابطه لانگ معنایی نداره. تهش سردیه

اره 

از وقتی دور شدیم خیلی بد شد همه چیز

همش حسرت و افسردگی 

Be brave!  And strong...
نه حق نمیدم این چیزا همش بهونس همه از اولش میدونن چخبره اگ میدونس اوضاش بیریخته اصن چرا از اول استار ...

دقیقا همینه

مشاورم گف بخاطر این بود ک اول رابطه شهرِ دانشگا غریب بود و دید اگ با تو باشه بلخره اون شهر تنها نیس ی همدمی داره

همینکه برگشت شهرشون و رف دانشگا دید گزینه بهترم هس از روی منفعت تورو رها کرد و دوس نداشت برات سختی بکشه

Be brave!  And strong...