2777
2789
عنوان

اگه داداشتون این حرفارو میزد حق میدادید بهش❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 36 پست
وااای چقد افتضاااا ینی رلت چندین سال همزمان با کسی دیگه بود؟دقیقا این پسر هم خیلی دنبال ادم پولدار ب ...

رل نبودیم پسرداییم بود...تو کل فامیل پخش کرد ک من فلانی رو میخام ک کسی از من خواستگاری نکنه و...

پیش همههههه گف و ادعای دل باختن کرد ...چقدددد التماس ک پدرم راضی شه حداقل بیان خواستگاری تا بعد تموم شدن درسم نامزد شیم

تهش این بامبولو در اورد و فهمیدم۲سال بوده با دختره رل بودن😁جالب اینک ی گوشه چشم منم نمی ارزید ن قیافه ن تیپ ن هیکل ن قد هیچییی فقط پدرش ارث بش رسیده بود پولدار بود 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره خب حق میگفولی باگ رابطمون بود دیگ چ میشد کرد مشکل واسه همه پیش میاد من نمیخواستم جا بزنم اون جا ...

عزیزم. بهتر که این رابطه تموم شد..

به چه درد میخوره ...

وقتی همو نمیبینید باعث میشه تو تو ذهنت اون آدم رو جور دیگه ای بسازی ...   که اصلا شبیه خود اون آدم نیست...

به خاطر همین سخته برات چون تو ذهنت بزرگش کردی و تصور ایده آلی ازش داری...

عزیزم. بهتر که این رابطه تموم شد..به چه درد میخوره ...وقتی همو نمیبینید باعث میشه تو تو ذهنت اون آدم ...

اره دقیقا 

خیلی جاها آزارم داد اما ازش بت ساختم تو ذهنم از واقعیت دور شدم

Be brave!  And strong...