2777
2789
عنوان

حورالعین بهشتی❗️

264 بازدید | 27 پست

تاحالا فکرکردید که حور یا حورالعین یعنی چی؟

درحالیکه همیشه گفتن حورالعین ب معنی زنان چشم درشت و زیبا هستن و قضیه به طور کامل برامون مطرح نشده . ولی تو یکی دو آیه اینطوری نوشته شده 

پرهیزگاران در جایگاه امنى قرار دارند، در میان باغ‌ها و چشمه‌ها، آنها لباس‌هایى از حریر نازک و ضخیم می‌پوشند و در مقابل یکدیگر می‌نشینند، این‌چنین‌اند بهشتیان و آنها را با "حور العین" تزویج می‌کنیم(اینجا میگه پرهیزگاران و بهشتیان که تنها شامل مردان نمیشه و زنان هم جزو شون هستن و در آخر هم کلمه حورالعین رو میاره!).

«هر بنده‌ای که وارد بهشت می‌شود، یک حوری در بالای سرش و یک حوری در کنار پاهایش می‌نشیند و با بهترین صدایی که جن و انس شنیده‌اند، به نغمه‌خوانی مشغول می‌شوند. البته این ترانه‌خوانی به ساز شیطان نخواهد بود، بلکه به تمجید و تقدیس خدا خواهد بود.(و این روایت هم از پیامبره که باز هم کلمه حوری استفاده شده برای بهشتیان).

و اما سوال آخر اینه که آیا اینکه میگن زن فقط میتونه شوهر دنیایی رو انتخاب کنه و مرد میتونه زن رو اختیار کنه (درصورتی ک مقام اون از زن دنیایی بالاتر باشه).

حقیقت هست یا نه؟    

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

و من یجایی خوندم  زن فقط یه همسر و مرد میتونه زنش رو یکی از همسرانش دربیاره

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا به حوری فکر نمیکنم

من نمیدونم معنی حورالعین رو کی تعیین کرده

نه فک کنم برا خانم هاس فقط

من خوندم راجبش 

و تقریبا مطمئنم برا خانم ها نیست ولی یه سایتی هم خوندم ک برا خانما هم هست. 

حس میکنم خدا الان اون بالا پوکر فیس شده عربا دست از سر 4 همسری تو بهشتم بر نمیدارن

اگه قراره برا بهشتیان باشه این نعمت ها قراره مساوی باشه...

حس میکنم خدا الان اون بالا پوکر فیس شده عربا دست از سر 4 همسری تو بهشتم بر نمیدارن

خخخخ  نه دیگه ۷۰ تا میخان 

۴ تا براشون چیزی نیستش  تو بهشت بخور و بخوابه کلا😂😂😂

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱