2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم زانوم اگه خم بشه 

کشیدگی پیدا کنه درد میکه

جفت زانوهم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

اسی ما تو جونی زانو درد داریم

ارثی هست

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
منم زانوم اگه خم بشه کشیدگی پیدا کنه درد میکهجفت زانوهم

بله دامنه حرکتی زانوتون کاهش پیدا کرده

جراحی کردید اخیرا؟ 

باید عضلات چهارسر بخصوص قسمت جلو رو تقویت کنید اگر عضلات حجیم تر بشن فشار از روی تاندون برداشته میشه میتونید تو گوگل ورزش های مخصوص رو پیدا کنید

درحالی که کاملا دراز کشیدید یک زانو رو خم کنید عضلات چهار سر ران زانوی دیگه  رو منقبض کنید و بلند کنید 10ثانیه نگه دارید و بعد بیارید پایین و 50 بار انجام بدید و بعد روی اونیکی پا انجام بدید 50 تا برای پای چپ50 تا برای راست 100 تا  هر روز 3 ست این ورزش رو به مدت 1ماه انجام بدید بعد دوهفته مداومت مشکلتون برطرف میشه

یه بار دیگه مرور کنیم 300 تا این حرکت رو باید بزنید و این ورزش رو 3 بار بافاصله 4ساعت در روز انجام بدید هر بار 50 تا پای راست 50 تا پای چپ جمعا باید بشه 300 تا