2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی

عضلات زانوی شما ضعیفه برای همین اگر یهو شروع کنید به دویدن یا پریدن ممکنه آسیب ببینید باید عضلات همسترینگ و چهارسر رو تقویت کنید چون اگر عضلات نتونن فشار رو تحمل کنن فشار اضافی روی رباط صلیبی و منیسک میفته که ممکنه باعث پارگی رباط صلیبی هم بشه باد کردن زانوی شما هم نشانه اسیب به بافت زانو هست البته اگه رفع شده پیشنهاد من اینه 10 جلسه برید فیزیوتراپی و بگید که عضلات اطراف زانوتون ضعیف شده 

الکترو تراپی و تمریناتی که بهتون میدن زانوتونو تقویت میکنه البته باید حتما یکماه مداومت کنید چون زیر یکماه اثرگذار نیست 

استخر هم برید چون استخر بشدت مفیده اگر زانوتون ورمش هنوز نرفته سه شب هرشب زرده تخم مرغ با نمک قاطی کنید هم بزنید سه شب قبل خواب به زانوتون بمالید روش نایلون بکشید و با پارچه ببندید تا صبح فیزیوتراپی و استخر هم حتما برید تا دوباره آسیب نبینید و پیشگیری بشه یاحق

چه فعالیت یا ورزشی انجام میدید؟ کم تحرک هستید؟ روزانه چند ساعت پیاده روی میکنید

عزیز من کشاورزم

رو زانوم تو کار فشار میاد

مخصوصا تو شالی کاری

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
۵۸

احتمالا آرتروز زودرس باشه ایشون باید روزمین نشینن نماز و.... رو صندلی بخونن اگه میخوابن رو تخت بخوابن یه تزریق پی آرپی هم انجام بدن که هذینه هر زانو میشه 3تمن

اینا رو انجام بدن زیر یه ماه کامل درد از بین میره 

چون prp از خون خودشون پلاکت میگیرن وقتی تزریق میشه به زانو بافت های آسیب دیده و التهاب رو کاملا ازبین میبره کدوم شهر هستید اگر زنجان یا تهران هستید پزشک خوب برای پی آرپی معرفی میکنم تشریف ببرین خوب میشن انشالله

عزیز من کشاورزمرو زانوم تو کار فشار میادمخصوصا تو شالی کاری

والا چیبگم شغلتونه دیگه

باز اگر امکانش هست فعالیت های سنگین رو بزارید رو دوش جونترا که آسیب نبینه زانوتون