2777
2789

مشتری بود فردا دادگاه داشت انوقت از صبح رفته بود اونجا موهاشو رنگ گذاشته بود ناخن و اکستنشن...همه میگفتن روحیت چقدر خوبه با خنده میگفت شوهرمو دزدیدن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

خیانت کرده یارو بهش

از حرص اومده تمام کارای زیبایی رو انجام بده و فردا به بهترین شکل بره اونجا

متاسفانه ظاهرا روحیش خوب بوده 

وگر نه درون داغونی داشته و خودش رو خیلی کم دیده

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اوه پس این سناریو های مشتری های آرایشگر ها توی اینستا راسته...

اره بخدا من همش با تعجب نگاش میکردم انگار نه انگار

خیانت کرده یارو بهشاز حرص اومده تمام کارای زیبایی رو انجام بده و فردا به بهترین شکل بره اونجامتاسفان ...

عجیبش اینه با 19سال سن دومین طلاقشه

خیانت کرده یارو بهشاز حرص اومده تمام کارای زیبایی رو انجام بده و فردا به بهترین شکل بره اونجامتاسفان ...

اره همینه ... خوب شد تو نوشتی حال نداشتم 😅😆

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمی‌شود🌿💚 

اره بخدا من همش با تعجب نگاش میکردم انگار نه انگار

انگار نه انگار نه،اون می‌خواسته ب این مردای هول و احمق ظاهربین نشون بده رنگ کردن کاری نداره،همه با رنگ و عمل بی نقص ظاهری میسن،ادم باید خودش درست باشه،درست انسان کمال گراست،ولی آیا این چیزا آخر کمال گراییشونه؟حماقت پایان نداره

انگار نه انگار نه،اون می‌خواسته ب این مردای هول و احمق ظاهربین نشون بده رنگ کردن کاری نداره،همه با ر ...

یکی از دوستاش باهاش بود میخندید میگفت اینجور میکنه فردا شوهرش طلاقش نده پشیمون شه چون شوهرش از خودش خیلی سرتره

😑😂تنبللییی

نه دیگه حوصله قدیم رو ندارم کلا نی نی سایت مثل قدیم نیست ...

بعد دیگه مورد دوم اینه که یه عالمه چیز بنویسم و راهنمایی کنم ( حالا اینجا ربطی نداشت) ولی استارتر جواب که هیچ لایکت هم نکنه که ببینی خوند نخوند چه میدونم والا 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمی‌شود🌿💚 

نه دیگه حوصله قدیم رو ندارم کلا نی نی سایت مثل قدیم نیست ... بعد دیگه مورد دوم اینه که یه عالمه چیز ...

راس میگی خدایی حق داری 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

نه دیگه حوصله قدیم رو ندارم کلا نی نی سایت مثل قدیم نیست ... بعد دیگه مورد دوم اینه که یه عالمه چیز ...

من چیزایی که تو ارایشگاه دیدم یا شنیدم رو میگم خیلی جالب بود برام اون از عروسی اون از ماجراهایی که تو ارایشگاه میدیدم پرام ریخت😂