2777
2789
عنوان

تاحالا دماغتونو مسخره کرده کسی ⁉️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 39 پست
جوابشونو چی بدم که لال شن دیگه زر نزنن ؟

هیچی نگو، بی محلی از صدتا چوب بدتره. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره برادرشوهر خاله زنکم خیلی زیرذره بین میندازه آدمو بهم گفت بینیت درازه منم اعتماد به نفس کم وسواس ...

چقدر بی فکرن که هر حرفیو میزنن 

نمیگن طرف دلش بشکنه 

من دیشب مغازه یکی از اشناها رفتم 

گفت نشناختمت تا اینکه برگشتی دماغتو دیدم شناختم😐 نمی‌خوای عمل کنی ؟ بهت نمیادا

چقدر بی فکرن که هر حرفیو میزنن نمیگن طرف دلش بشکنه من دیشب مغازه یکی از اشناها رفتم گفت نشناختمت تا ...

چقدر بیشعور چقدر نفهم چقدر احمق 

ولش کن اهمیت نده 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اسی منم گوشتیه یسری همش تو فکر عمل بودم بخاطر مردم گفتم دست بالاشون ب درک ک ب چشمشون قشنگ نیست عوارض بکشم خوب بشه بد بشه ک بگن خوشگله کلا پشیمون شدم چون ن انحراف داشت ن قوز داشت ن تنفسی مشکل داشت گوشتی و بزرگه ولی ب صورتم میاد تا حدودی

کاربری دست دو نفر👧
خیلی قشنگ و بانمکه هر کی گفته از حسودیشه

دندونامم مسخره میکنن چون فرمش خرگوشیه 

هی میگن برو کامپوزیت کن 

نمی‌دونم مشکلشون با من چیه فقط بلدن ایراد بگیرن حالا خوبه خودشون همچین گوه خاصیم نیستن که رو بقیه عیب میزارن 

اگه بزرگتر نبودن حتما یه چیزی بهشون میگفتم 

اسی منم گوشتیه یسری همش تو فکر عمل بودم بخاطر مردم گفتم دست بالاشون ب درک ک ب چشمشون قشنگ نیست عوارض ...

انقد که همه عملی شدن چهره نچرالا زشت بنظر میاد واسشون 

دندونامم مسخره میکنن چون فرمش خرگوشیه هی میگن برو کامپوزیت کن نمی‌دونم مشکلشون با من چیه فقط بلدن ای ...

ول کن اهمیت نده احتمال زیاد از حسودیه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بینی من خیلی نسبت به صورتم بزرگه صورتم ریز و دماغم گنده 

به بار یه پسره بلند بلند داشت ادای دماغمو درمی‌آورد یعنی خورد شدم 

ولی چه میشه کرد پول ندارم عمل کنم

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

به خدا خیلی خوبه انگار عملیه خیلی هم به صورتت میاد چقدرم پوست خوبی داری ماشاالله 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
چقدر بی فکرن که هر حرفیو میزنن نمیگن طرف دلش بشکنه من دیشب مغازه یکی از اشناها رفتم گفت نشناختمت تا ...

یه نفرم که اصلا منو ندیده بود تو یه مجلسی جلو هزار نفر بهم گفت تو نوه ی فلانی هستی؟ گفتم اره گفت از دماغت شناختم😀