2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13185 بازدید | 297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع زنش بودی هیچ خرجی براتون نمیکرد؟چرا بچه رو نمیدی ب پدرش

برا ما خسیس بود برا خونوادش دست و دلباز 

بدون بچم ازش شیر محلی خواستم، گفت تا سر برج هیچ پولی ندارم

ولی فرداش برا خواهرش 700 تومن داد کیک تولد

ممنون میشم بهم بگی

ببین شروع کن حداقل چهل روز هر روز پنج بار بعد هر نماز واجب، یعنی بعد نماز صبح و بعد نماز ظهر و بعد عصر و بعد مغرب و بعد عشا، هر بار سه تا سوره کوثر و سه تا سوره نصر بخون. اگه هم فراموش کردی همون موقع که یادت اومد بخون به نیت وصل دل شوهرت و این که بیاد سمتت.حتی توی پریودت صبح و ظهر و عصر و مغرب و عشا وضو بگیر بخون

برای این که رابطش با خانوادش حالا اسمشون رو بیار توذهنت، که ازارت میدن و مزاحمن قطع شه، هر صبح فقط بعد نماز صبح تا حداقل چهل روز حتی توی پریودی ها نه بار سوره کوثر بخون.

هردو تا رو ادامه بده حتی بعد چهل روز.

این دو تا رو یه روحانی سید آگاه به غیب و علم جفر یادم داد و زندگیم زیر و رو شد.

یه نماز هم بهت یاد میدم، دلت شکست بخون. من با این نماز حاجت‌های محال گرفتم. فقط شرطش دلشکستگیه توی کلیپ خود خادم حضرت عباس یاد دادن

ببینید دو رکعت نماز ساده و بعد تسبیحات حضرت زهرا هدیه به حضرت ابالفضل بخونید.
بعد صد صلوات هدیه به حضرت زینب و حضرت ابالفضل
بعد حضرت عباس را به عصمت و آبروی حضرت زینب چندین بار قسم بدید و حاجت بخواید . دقیقا هم باید همین قسم رو بدید.
میگه شرطش اینه که یه حالی بهتون دست بده که دلشکسته شید و حضرت عباس رو جلوی خودتون تصور کنید و این قسم رو بدید

بخاطر سنم هیچ کار شرکتی قبولم نمیکنن با اینکه فوق لیسانس دارم. و اینکه در آستانه طلاقم دنبال دردسر ن ...

ان شاالله موفق بشی

حداقل اگه مهریه داری بگیر ازش

چوب خدا هم صدا نداره ولی بدجور درد داره

چرا این همه انتظار منتظر موندین پروندتون اجرا بزارین چندتا دادخواست هم بزنید مهریه و نفقه و ترک انفا ...

مشکل من اینه رفت با یه قرارداد اجاره سوری که برا پدر مادرش بود ، درخواست تمکین داد و قاضی هم قبولش کرد.

یعنی منو طلاق نده، هیچ خرج و نفقه و پولی هم بهم نده، زندگی هم نکنه باهام، و خودش بره ازدواج مجدد بکن ...

دخترت چند سالشه ؟؟؟؟

کاش به شوعرت پیام بدی من از پس مخارجش برنمیام بیا بچه ات رو ببر 

اینجوری میفهمه هزینه های بچه زیاده 

دوم اگه بخواد ببره هم کی می تونه بچه نگه داره ،یا شاید واقعا تنونست وزرای دخترت خوب خرج کرد 

دوساااالللل یه سکه؟ چقدر تو این حکومت جنس زن بی ارزش و بدبخته توف تو بختم که این نقطه جغرافیا به دن ...

من اصلا نمی‌دونستم چه نقشه ای زیر سر دارن. یکیم تو زندگیش بود...

اون تایم زندگیم آروم بود و بی مشکل. یهو که همه کاراش رو کرده بود ، بنای ناسازگاری گذاشتن خودش و خونوادش. کتک کاری و خیلی کارای دیگه و علنا هم میگفت با یکیم یکی دیگه رو دوست دارم گمشو از این زندگی بیرون

شرکت نفت.این تقریبا از یه سال قبل از شدت اختلافات با نقشه پیش رفته. زندگی آروم و بی دردسر و بحث. توی ...

من فکر کردم فقط اون خاک تو سر زرنگ بازی کرده سرم ولی شوهر تو هفت پا ناسه نوا

اون موقه مام ماشین صفر در آورده بودیم و وقتی رفتم توقیف دیدم ۲۴ ساعت قبل فروخته به کسی و تودادگاه گفت حواله بوده من ماشینو در نیاوردم و فلان 

دادگاه گفت پیگیری میشه و منم چندتا عکس پیش همون ماشین انداخته بودم ازش قبلا تو گالریم بود و پلاکش معلوم بود و همشو زدم رو پرونده ولی کامل ثابت نشد اما بی تاثیر نبود و ۴تا پیش گرفتم