2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13185 بازدید | 297 پست

اسی منم حالم خیلی بده 

من از خداوند طلب مرگ برای خودم دارم

منم خستم جسم و روحم خسته س.. 

یادمه دوستم تعریف میکرد خیلی خیلی خانواده همسرش اذیتش میکردن یروز رفته گلزار شهدای گمنام قسمشون داده کلی درددل کرده میگفت فرداش انگار معجزه ای رخ داده خاهرشوهرش زنگش میزنه کلی گریه و حلالیت طلبیدن.. الانم باهاش خیلی خوبن من امیدی ندارم چون خداوند منو لایق بچه دار شدنم ندونس همین روزاس ک خودمو خلاص کنم ولی تو بخاطر فرشته ی قشنگت باید بجنگی باید سرپا باشی..

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۵۰ میلیون عیدی. مطمینی گفتن سقف عیدی بیست و یک میلیونه تازه کارمندا که سه میلیونه

نه با حقوق و عیدی و سنوات و پاداش آخر سال و کارانه و حق شیفت و مأموریت و بن و تشویقی و ... همه رو آخر سال یکجا میدن بهشون

اسی منم حالم خیلی بده من از خداوند طلب مرگ برای خودم دارممنم خستم جسم و روحم خسته س.. یادمه دوستم تع ...

خدا نکنه عزیزم. امیدت رو از دست نده. توکل کن به خدا. اگه تهرانی تا یه دکتر که معجزه می‌کنه بهت معرفی کنم

عزیزم تو ک میدونی نمیتونی خرج بچه رد بدی چرا نمیدی پدرش اون دگ وقتی پیشش باش بچه مجبور خرجش کنه توام ملاقات دوروز بگیر 

هر چقدر گهر مادری خرج بچت کنی جای ذوق خریدن وسیله روبراش نمیگیر 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
کاش کسی رو بفرستی باهاش حرف بزنه حداقل خرج بچشو بده یا اگه میتونی بچه رو بده به خودش که لا اقل به بچ ...

نمیتونم بچه رو بدم دست کسی که مسئولیت سرش نمیشه. بچه م خیلی کوچیکه. تلف میشه زیر دست اون بی وجدانا

نه با حقوق و عیدی و سنوات و پاداش آخر سال و کارانه و حق شیفت و مأموریت و بن و تشویقی و ... همه رو آخ ...

این چیزایی که گفتی پس کارش اسم و رسمی داره چطور نتونستی ثابت کنی؟؟؟ همین الانم میتونی بری لایحه بزنی بازم 

اگه خواستی لاین آرایشی یاد بگیری حتما کاشت مژه یاد بگیر چون هم راحته هم آموزشش ارزونه هم زیاد وسیله نمی‌خواد و یه کاشت ۳۰۰ تومن باشه ۲۳۰ تومنش سوده و ۷۰ مواد