2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13185 بازدید | 297 پست
عزیزم تو ک میدونی نمیتونی خرج بچه رد بدی چرا نمیدی پدرش اون دگ وقتی پیشش باش بچه مجبور خرجش کنه توام ...

نمیتونم بچمو بدم دست اونی که هیچ مسئولیتی حالیش نیست و فقط به فکر عیاشی و کثافت کاری و‌خانوادشه‌ . بچه م تلف میشه اونجا بهش توجه و محبت نمیکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میتونم این کارو بکنم. ولی من توی اون خونه امنیت ناموسی و جانی ندارم. یه کارایی کرده قبلا باهام که هم ...

اره عزیزم

منم الان همین مشکلات و با شوهرم دارم فقط به خاطر بچه هام موندم 

خدا خودش مشکلات همه رو حل کنه ان شاءالله 

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!
الهی بمیره هرچی داره برسه به شما چرا خرج سرطانش بشه؟مهریتو گرفتی؟ خدا لعنت کنه این مادر خواهرای بی ...

آمین

با کلک و دور زدن قانون کاری کرد دوتا پیش پرداخت و دو سال یه ه سکه واسم تعیین کردن

خدا نکنه عزیزم. امیدت رو از دست نده. توکل کن به خدا. اگه تهرانی تا یه دکتر که معجزه می‌کنه بهت معرفی ...

زنده باشی عزیزم نه جنوب کشورم 

مشکل دو طرفه س

و غیر از بچه هزاران مشکل دیگه.. 

برو پیگیر نفقه و حق اولادت باش بنظرم خیلی بیشتر از اینا باید بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نمیتونم بچمو بدم دست اونی که هیچ مسئولیتی حالیش نیست و فقط به فکر عیاشی و کثافت کاری و‌خانوادشه‌ . ب ...

وقتی بدی مجبوررررن بهش برسن مطمعن باش مجبورر

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

چرا این همه انتظار منتظر موندین پروندتون اجرا بزارین چندتا دادخواست هم بزنید مهریه و نفقه و ترک انفاق وعسروحرج این همه شرایط اجرا دارین اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ترشون نکنید انجام برسونین با حرف وداد بیداد فایده نداره درست هم نشده با حرف خالی اگ شرایط جدا شدن ندارین با تعهد ووکالت طلاق وحضانت بچه بگیرین کوتاه بیاین در این صورت گذشت نکنید اینجور رفتار اشتباه یک آقا

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
چرا. ولی خیلی قبل تر از اینکه اختلافاتمون شدت بگیره، انگار که برنامه ریزی کرده بود ، همه چیو زد به ن ...

دوساااالللل یه سکه؟ چقدر تو این حکومت جنس زن بی ارزش و بدبخته  توف تو بختم که این نقطه جغرافیا به دنیا اومدم 

توام چقدر ساده بودی گذاشتی این همه بلا سرت بیارن  چرا گذاشتی بزنه به نام خانوادش؟ حداقل طلا جمع میکردی براخودت میاوردی

این چیزایی که گفتی پس کارش اسم و رسمی داره چطور نتونستی ثابت کنی؟؟؟ همین الانم میتونی بری لایحه بزنی ...

شرکت نفت.

این تقریبا از یه سال قبل از شدت اختلافات با نقشه پیش رفته. زندگی آروم و بی دردسر و بحث. توی اون زمان هرچی داشت زد به اسم خانوادش 

بعدم کلی قسط و وام سوری درست کرده برا خودش، دریافتی حقوقشو آورده 15 تومن 

خودت سر کار نمیریخانواده ات چی نمیتونن کمکت کنن

بخاطر سنم هیچ کار شرکتی قبولم نمیکنن با اینکه فوق لیسانس دارم. و اینکه در آستانه طلاقم دنبال دردسر نیستن

یه کاسبی زدم پارسال ورشکست شد هرچی پس انداز و طلا برام مونده بود دادم جای ضرر

الان دنبال اینم یه پولی جور کنم برم یه لاین آرایشی یاد بگیرم