2777
2789

کتاب بخواهید تا به شما داده شود استر و جری هکس رو بخون 

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من همیشه قانون جذب برام جواب میده اما منفی

مثلا میگم عه خیلی وقتم هس تصادف نکردم درجا تصادف میکنم

یا میگم خداروشکر دیگه چیزیو گم نمیکنم میبینی درجا طلا گم میکنم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من همیشه قانون جذب برام جواب میده اما منفیمثلا میگم عه خیلی وقتم هس تصادف نکردم درجا تصادف میکنمیا م ...

وای قانون دفع استفاده میکنی تا جذب 😂💔

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

من یه سری اومدم کارای که مربوط به قانون جذب بکنم مث نوشتن آرزوها تلقین‌‌...بعد یه مدت احساس کردم دار ...

😂😂

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

من 

آرزوهامو همیشه تو دفتر می‌نوشتم و بابتش شکرگزاری میکردم 

و به ۷۰ درصدش رسیدم 

و یه چیز دیگه اینکه باید باور داشته باشی 

مثلا تو بنویسی ماشین بنز میخوای ولی باور نداشته باشی و بگی من کجا و بنز کجا بهش نمیرسی

به این سادگی نیست استفاده کردن ازش

باید باورها تو بشناسی باورهای منفی رو پاکسازی کنی باورهای مثبت بجاش داشته باشی باورهای مثبت قوی

بعد لایق دیدن خود کوچک دیدن خواسته علاقه و شوق داشتن به خواسته بعد دعا توکل انرژی مثبت

🌻🧡