2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13163 بازدید | 297 پست
خانوادش دلشو از من و بچه م سیاه کردن

شوهرمنم اینجوریه همیشه 

پدر.مادر .خواهر.برادراش.زن برادراش وبچه خواهر برادراش براش تو اولویتن بخدا .

منم میگم هم شوهرم وهم به کسایی که غیر از من وبچه هام خرج میکنه فقط سرطان بشه تو تنشون و....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهریه دوتا پیش پرداخت بهم تعلق گرفت و دو سال یه سکهطلاق هم نمی‌ده. نه زندگی می‌کنه نه طلاق میده .میخ ...

خب این مردک چموش زرنگه بلده چکارکنه،توام باید وکیل بگیری درست راه و چاهو نشونت بده 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

مگه میتونه

بله. اگه درخواست تمکین بده و من نرم سر زندگی ، می‌تونه 

این کارو کرد. منتها با یه قرارداد اجاره سوری... 

و من هرچقدر برا قاضی توضیح دادم که اون خونه متعلق به خونوادشه قبول نکرد و به نفع اون رای داد

خدا حق خودت و بچتو بگیره ازشوننه طلاق نمی‌ده. زندگیم نمیکنه. داره ناشزم م میکنه

ممنونم همچنین عزیزم..

چون تمکین نکردی ناشزه کرده برو سر خونت بیرونت کرد زنگ بزن صدوده  صورت جلسه کنم و شاهد داشته باش ..چند ساله بچتون چند ساله ازدواج کردید ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
خب این مردک چموش زرنگه بلده چکارکنه،توام باید وکیل بگیری درست راه و چاهو نشونت بده

بله خوب بلده. چون ۱۰ سال قبل از ازدواج با من،یه بار دیگه یه زن دیگه رو همینجوری طلاق داده و بیچاره کرده

ومن بعدها فهمیدم که دیگه خیلی دیر بود

متاسفانه دیگه وکیل هم نمیتونه کاری برام بکنه. پرونده مهریه مختومه شده. هیچ ملکی به نام خودش نداشته بود حتی ماشین...

حقوقش هم نمیدونم چیکار کرده دریافتیشو آورده ۱۵ تومن😑

با رشوه هم کارشو پیش میبره

کدوم درامد؟ درآمد داشتم که این تاپیک و نمیزدم 🙂

مبدونم عزیزم. منظورم اینه اگز کار جور بشه برات. 

الهی بهترین ها برات اتفاق بیفته.

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
بله خوب بلده. چون ۱۰ سال قبل از ازدواج با من،یه بار دیگه یه زن دیگه رو همینجوری طلاق داده و بیچاره ک ...

دارایی هاشو ب نام کی زده یعنی هیچی ب نام خودش نیس 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

ممنونم همچنین عزیزم..چون تمکین نکردی ناشزه کرده برو سر خونت بیرونت کرد زنگ بزن صدوده صورت جلسه کنم ...

من راستش توی اون خونه امنیت جانی و ناموسی ندارم. هم آبروم هم جونم در خطره اونجا.

امیدوارم متوجه منظورم بشی. یه کارایی باهام کرده که شرمم میاد بگم. و متاسفانه هیچ مدرکی هم برا اثباتشون نداشتم که قاضی تمکین اونو رد کنه .

ممنونم همچنین عزیزم..چون تمکین نکردی ناشزه کرده برو سر خونت بیرونت کرد زنگ بزن صدوده صورت جلسه کنم ...

من راستش توی اون خونه امنیت جانی و ناموسی ندارم. هم آبروم هم جونم در خطره اونجا.

امیدوارم متوجه منظورم بشی. یه کارایی باهام کرده که شرمم میاد بگم. و متاسفانه هیچ مدرکی هم برا اثباتشون نداشتم که قاضی تمکین اونو رد کنه .