2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم وجود داره تو این دنیا یعنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 84 پست
واقعا گفتم پولدار اصیل زاده اس ؟ کدوم تاپیکم گفتم ؟یادم نمیاد آخه پولدار نیست که وضعش بد نیست ولی پو ...

تو یکی از تاپیکات 

از تصادفش و راه رفتنش گفتی

دیگ نمیدونم همون خواستگاره یا یکی دیگه

الهی بگردم. بالاخره هر آدمی براش جایی بدبیاری میاد عزیزم. منم الان بینیم رو دکتر زده خراب کرده از طر ...

من دیگه قید ازدواجو زدم 

میدونم همه از یه طرفی میکشن ولی طلاق واقعا سخته اونم دو بار. کاش از ناحیه دیگه ای ضربه میخوردم نه اینکه هر بار از این ناحیه 

اینطوری حس نفرت انگیز بودن بهم دست میده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکلم همینه خودمو دست کم میگیرم سر این خبر ندیده خودمو دست کم گرفتم مهریه رو 14 تا گفتم بخاطر همینه ...

مشکل اندازه دم و دستگاهشو و این داستاناشو تو دادگاه حتما حتما بگوووو از حقت دفاع کن

نقطه ضعفت چی بود چیکار کرد؟ خب عزیزم خوبه که شناختیش وقتی ذاتش‌ خراب باشه به چه درد میخوره

این بود که گفتم نامزد سابقم اهل زندگی نبود ول کرد رفت از رفتن و جا زدنت میترسم اونم فهمید من از رفتنش میترسم از طلاق دوباره وحشت دارم این کارو کرد 

واقعا تقصیری نداشتم هیچ کاریش نکردم حتی بابام رفت باهاش حرف زد چند تا دلیل چرت آورده بود مثلا چرا فلان شب بهم گفته زود خوابیدی یا واسه یلدا منو نبرده بود و با خواهرش رفته بود خرید یه کلمه گفتم چرا منو نبردی شاید سایزش جور درنیاد بخاطر این حرفم خونه به پا کرد 

من با اینکه سنم بالاس وقتی طلاق گرفتم سمت هیچ مردی نرفتم خواستگار میومد رد میکردم نگران نباش خودتو ب ...

چه میدونستم اینطوری میشه همش خودمو لعنت میکنم که چرا ازدواج کردم 

با خودم گفتم با یه بار جدایی تو عقد دنیا که به آخر نرسیده همه بد نیستن به خودم فرصت زندگی بدم که اینطوری شد دیگه غلط بکنم به مرد جماعت اعتماد کنم 

😔 خیلی مهریه رو کم گرفتی

آره خیلی ناراحتم خودمو کم ارزش کردم به خیال خودم نخواستم رو خودم قیمت بذارم خودمو اهل زندگی نشون دادم بابام مخالف بود بهش گفتم قبول کن مهریه رو مگه میشه گرفت 

حالا جالب اینه عوضی می‌گفت این 14 تا هم عندالاستطاعة باشه 

ببین من نمیدونم دقیقا چه اتفاقی برای رابطه هایی داشته افتاده اول باید ببینی اشکال کار کجاست اگه طرفت ...

من طرفام واقعا آدم مناسبی نیستن ولی هیچ کس اینو باور نمیکنه که همه میگن مشکل از منه 

نمیدونم چیکار باید میکردم که انتخاب اشتباه نکنم واقعا اونا خودشونو خیلی خوب نشون میدادن فیلم بازی می‌کردن من که علم غیب نداشتم بدونم چی تو دلشونه 

من اینقدر بد شانسم که خانواده هاشونم خیلی بدن باباش یه کلمه نخواست باهامون حرف بزنه گفت نمیخواد دیگه به من چه یکمم تحریکش میکنن 

من طرفام واقعا آدم مناسبی نیستن ولی هیچ کس اینو باور نمیکنه که همه میگن مشکل از منه نمیدونم چیکار با ...

واقعا سر چی دارین طلاق میگیریم ؟!مگه قبل ازدواج هم دیگه رو دوست نداشتید  پسر کسی دیگه ای رو میخواد؟

تو یکی از تاپیکات از تصادفش و راه رفتنش گفتیدیگ نمیدونم همون خواستگاره یا یکی دیگه

آها نه عزیزم این نیست ای کاش همونو انتخاب میکردم اون مشکل جسمی داشت تو تصادف اینطوری شده بود ولی واقعا آدم خوبی بود خیلی پولدار و با شخصیت بود بخاطر مشکل جسمیش ردش کردم دیگه نمی‌دونستم مشکل جسمی بهتر از ذات خرابه 

مشکل اندازه دم و دستگاهشو و این داستاناشو تو دادگاه حتما حتما بگوووو از حقت دفاع کن

واقعا بگم ؟ نکنه قبول نکنن و منو محکوم کنن 

می‌خوام به وکیل بگم بگه ولی آخه کوچک بودن اندام جنسیشو دادگاه مشکل حساب میکنه 

میگم اگه قبولم نکنن حداقل بگم آبروشو ببرم 

من دیگه قید ازدواجو زدم میدونم همه از یه طرفی میکشن ولی طلاق واقعا سخته اونم دو بار. کاش از ناحیه دی ...

الهی قشنگم. از خدا برات بهترین رو میخوام. شاید فکر کنی درکت نمیتونم بکنم ولی درکت میکنم 

واقعا ناراحت شدم خیلی سخته. خودمم این روزا حال خیلی بدی رو دارم تحمل میکنم 4 ماهه تو تختخواب اصلا وقتی صبح چشمامو باز میکنم دلم نمیخواد باز کنم دلم میخواد بمیرم 

26سریع قبول نکردم سه ماه آشنا شدم کلی حرف زدم باهاش فقط اشتباهم این بود نقطه ضعفمو بهش گفتم اونم عوض ...

سه ماه الان خیلی این چیزی که کفتی کیس خوبی نیست که اصلا بخوای باهاش آشنا شی به هر قیمتی میخوای ازدواج کنی دلیلش اینه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بختت بسته نشده دعا نو .یس پیشنهاد نمی‌دم اما پیش یه عالم یا سیدی چیزی برو

سلام خدا بر امامم حسین(علیه السلام)🖤🫠💚دهه هشتادی ام ، دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 مجنون دل من لیلا نیامد،از ما جدا شد با ما نیامد🍇🍇🍇یاحسبن غریب مادر تویی ارباب دل من.....خدا زیباست چون زیبایی هاشو بهم بخشیده ،...... شکرت بابت همه چیز....

بیشتر ببینید

عزیزم خودت با خودت این کارو کردی به خدا چه ربطی داره؟والا همه هم شاید عیدی براشون نبرن خود منم کارم به دادگاه کشیده شده 3 ساله...عزیزم شما که یه بار جدا شدی باید تجربت بیشتر باشه 

واقعا سر چی دارین طلاق میگیریم ؟!مگه قبل ازدواج هم دیگه رو دوست نداشتید پسر کسی دیگه ای رو میخواد؟

باورت میشه سر هیچی یهو گفت نمیخوام 

یه روز اومد با نقشه طلا ها رو ازم گرفت و از فرداش جوابمو نداد 

شاید کس دیگه رو میخواد که زودم رفته درخواست داده 

اصلا ببینیش حالت از قیافه اش به هم میخوره نه خوشگله نه خوش هیکله نه اخلاق داره مشکل جنسی هم داره 

همیشه با خودم میگفتم اگه طلاقم نبود هیچ وقت اینو انتخاب نمیکردم همون آدم اومد برای من شاخ شد 

قبل عقد خیلی مشتاق جلو اومد تو دوره آشنایی یه تولد خیلی لاکچری برام گرفت که نظرمو جلب کنه نمیدونم چرا یهو اینطوری شد