2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم وجود داره تو این دنیا یعنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 84 پست
واقعا بگم ؟ نکنه قبول نکنن و منو محکوم کنن می‌خوام به وکیل بگم بگه ولی آخه کوچک بودن اندام جنسیشو دا ...

آره قبول میکنه دادگاه میتونی راحت طلاق بگیری البته خودش دادخواست داده نصف مهریتو باید بده...

این بود که گفتم نامزد سابقم اهل زندگی نبود ول کرد رفت از رفتن و جا زدنت میترسم اونم فهمید من از رفتن ...

خب بهتر که به هم خورد... میخواستی با این آدم بری زیر یه سقف بعد چند سال آزار و اذیت طلاق بگیری؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سه ماه الان خیلی این چیزی که کفتی کیس خوبی نیست که اصلا بخوای باهاش آشنا شی به هر قیمتی میخوای ازدوا ...

چرا قضاوتم میکنی من حالم به حد کافی بده دل نشکن لطفاً 

من به هر قیمتی نخواستم ازدواج کنم گفتم که شرایط ظاهریش خوب بود درآمد خوب دو تا ماشین خونه مجرد بود اخلاقش خوب بود از کجا شک میکردم فقط قیافه اش به دلم نبود 

بختت بسته نشده دعا نو .یس پیشنهاد نمی‌دم اما پیش یه عالم یا سیدی چیزی برو

رفتم میگن طلسم داری همزاد داری ولی من باور ندارم آدمایی که قسمت من میشن عوضین 

یکیشون گفت این آدم درستی نیست ولش کن بره 

عزیزم خودت با خودت این کارو کردی به خدا چه ربطی داره؟والا همه هم شاید عیدی براشون نبرن خود منم کارم ...

عزیزم مشکل من مگه فقط عیدیه از اون همه نوشته هام فقط قسمت عیدی رو دیدی 

من چند ساله عید ندارم این یه سالم روش چون نزدیک عیده دلم میگیره 

خب بهتر که به هم خورد... میخواستی با این آدم بری زیر یه سقف بعد چند سال آزار و اذیت طلاق بگیری؟

آره میدونم ولی چرا باید قسمت من همیشه طلاق باشه اصلا چرا باید اینجور آدما وارد زندگیم بشن 

عزیزم مشکل من مگه فقط عیدیه از اون همه نوشته هام فقط قسمت عیدی رو دیدی من چند ساله عید ندارم این یه ...

خب وقتی از خدا گله میکنی به خودتم نگاه کن ببین خودت با انتخابت باعث این اتفاق شدی...حالا کسی تو زندگیت نباشه نمیشه؟والا من خودمو لعنت میکنم که چرا شوهرمو به زندگیم راه دادم 

خب وقتی از خدا گله میکنی به خودتم نگاه کن ببین خودت با انتخابت باعث این اتفاق شدی...حالا کسی تو زندگ ...

مگه من میگم حتما باید تو زندگیم باشه ؟ خوبه گفتم کلی خودمو لعنت میکنم که چرا ازدواج کردم مشکل من آواره دادگاه شدنه طلاق دوباره اس اینه که چرا این آدم وارد زندگیم شد 

آدما تا یه حدی میتونن تو انتخاب شون دقت کنن علم غیب نداشتم که درون و ذاتشو هم ببینم شانس و خواست خدا هم خیلی تو زندگی دخیله خدا این سرنوشتو برام رقم زده که دو بار طلاق تجربه کنم پس حق دارم گله کنم 

مگه من میگم حتما باید تو زندگیم باشه ؟ خوبه گفتم کلی خودمو لعنت میکنم که چرا ازدواج کردم مشکل من آوا ...

شما انتخاب کردی شوهرت خواسته طلاقت بده دست خدا بوده؟این همه میگن استخاره برای همینه...

همه اینا دروغه که آدما تقاص پس میدن و کارما هست نه اصلا این دنیا هر کی هر کیه خدا هم کاملا بی عدالت ...

برو پیج دکتر بیتا حسینی قطعا قطعا اونجا جواب تمام سوالاتتو پیدا میکنی هم پیش هم تلگرامش