2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم وجود داره تو این دنیا یعنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 84 پست
منم ی بار جداشدم دیگم نشد که ازدواج کنم از اول شانس نداشتم اصلا دیگه خودمم ترسیدم

خوب کردی واقعا من همش خودمو لعنت میکنم چرا ازدواج کردم کسی که طلاق میگیره دیگه نباید ازدواج کنه 

خب اصی چرا نمیگی دلیلشوت چیه بذون دلیل ک‌ نمیشه مثلا طرف یهو میاد میگه میخام طلاقت بدم بدون مشکلی حر ...

آره دقیقا همینه بدون دلیل اومده میگه بخاطر همین میگم نمیدونم من چی دارم که همه ازم فرار میکنن 

چند تا دلیل گفته که اینان چرا بهش گفتم فلان شب زود خوابیدی چند روز نیومده بود منو ببینه گفتم چرا نیومدی دلم تنگ شده یلدا با خواهرش رفته بود خرید خیلی آروم گفتم چرا منو نبردی 

دقیقا همینا رو به بابام گفته بابامم گفته اینا که چیزی نیست گفته نه خیلی مهمه اینا 

بهانه دیگه حتما کس دیگه ای پیدا کرده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب برو شناسنامه اتو پاک کن دیگه کسی نمیدونه عقد کردی قبلا از اونورم خب عقد نکن خطبه بخونین یکسال همو ...

نمیشه که پنهان کنم دیگه قید ازدواجو زدم 

آره دقیقا همینه بدون دلیل اومده میگه بخاطر همین میگم نمیدونم من چی دارم که همه ازم فرار میکنن چند تا ...

این زیر سرش بلند شده وگرنه خیلی مسخره اس دلایلش 

اسی ازدواج میخوایی چیکار بخدا محردی یعنی خوشبختی خودت داری میبینی مردا چطورن یه در هزاره ادم سالم یا گدا صفتن یا خیانت کارن یا معتادن یا مشکل اخلاقی دارن هزار تا عیب و نقص دارن خوش باش بابا سر خر میخایی چیکار دوس داری بقیه عمرتو کلفتی وسر مردمو بکنی که اخر سرم بگن وظیفته

مشکلم همینه خودمو دست کم میگیرم سر این خبر ندیده خودمو دست کم گرفتم مهریه رو 14 تا گفتم بخاطر همینه ...

پس حقته....

همسایه من با دوتا بچه زن یه پسر مجرد شده مهریه اش 300 تا سرتا پاشم طلا گرفتن با یه عروسی تووووپ

تو چیت کمه هان

این زیر سرش بلند شده وگرنه خیلی مسخره اس دلایلش اسی ازدواج میخوایی چیکار بخدا محردی یعنی خوشبختی خود ...

آره عوضی بد منو گول زد چقدر بهم گفت نمیذارم پشیمون بشی همه مثل هم نیستن خاک تو سر من که اعتماد کردم چقدر دلم میسوخت براش 

من خونه پدرم شرایطم خوبه خیلی راحتم فقط میخواستم از تنهایی دربیام که ازدواج کردم تک فرزندم خانواده ام حمایتم میکنن چه میدونستم اینطوری میشه 

پس حقته....همسایه من با دوتا بچه زن یه پسر مجرد شده مهریه اش 300 تا سرتا پاشم طلا گرفتن با یه عروسی ...

آره واقعا حقمه خودمو کم ارزش گرفتم فکر کردم دارم با شخصیت رفتار میکنم رو خودم قیمت نمیذارم نشون میدم اهل زندگیم نگو این بی لیاقت این چیزا حالیش نیست 

نمیشه که پنهان کنم دیگه قید ازدواجو زدم

چرا نشه باکره ای شناسنانه ات باید سالم باشه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید