2777
2789

همسرم شغل اصلیش مغازه داره اما باغ هم داره.پارسال شوهرم مغازه بود زنگ میزد ک بابا و مامانم میان دنبالت باهاشون برو باغ ...و من می رفتم باهاشون چون باغ پدرشوهر و شوهر پیش هم هس.باغ شوهرم خییلی کمه .خب منم مجبور بودم‌برای باغ اونا هم کمک کنم.حتی ب شوهرم بهانه آوردم نمیتونم کاردارم مجبورم می‌کرد.اگه شوهرم خودش میومد باهام میرفتیم مشکلی نداشتم مشکلم اینه با پدرشوهرم اینا ک آدمای پرتوقع و بدی دیدم میرفتم انگار شوهر نداشتم.

نمیخوام امسال مث پارسال شه چیکار کنم...شوهرمم بچه ننه هس اینم بگم

نمیدونم ب مادرشوهرم بگم یا ن ...

ب شوهرم ک میگفتم نمیرم میگف برو حال و هوات عوض میشه....!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بآش..شوهرم بهانه میاره من مغازه دارم نمیرسم چجوری بیام

بگو میرم ولی کار اونا رو انجام نمیدم.

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
بیشتر ببینید