2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم وجود داره تو این دنیا یعنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 84 پست
نه دیگه دومی پاک نمیشه یه بار این امکان هست دیگه ازدواج نمیکنم من باهاش آشنا شدم همینجوری زود عقد نک ...

تایم اشنایی تون چقدر بود؟

شاید اون دوران هم چیزایی دیدی چشم پوشی کردی

اخه ادما تایم زیاد نمیتونن خودشونو نگه دارن بازی کنن

مثلا من رل دوستم بعد یه سال لو رفت

البته اونم چیزایی میدید خودشو گول میزد یامیگفت کوچیکه چیزی نی چون دوسش داشت

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بیشتر ببینید
بنظرم این بار که خواستگار برات آوند نامزدی رو طولانی کن زود عقد نکن .توی این دوره زمونه آدم خوب کم پ ...

دیگه ازدواج نمیکنم من لیاقت تشکیل زندگی رو ندارم بار سوم طلاق بگیرم دیگه فاجعه میشه هر چند الانم هست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهی بگردم. بالاخره هر آدمی براش جایی بدبیاری میاد عزیزم. منم الان بینیم رو دکتر زده خراب کرده از طرفی کار مهاجرتی چه بزرگ ترین آرزومه جور در نمیاد میدونی چقد حالم خرابه؟ میدونی چقد براش خرج کردم و نشد؟ 

بخدا هر آدمی یه جایی براش بد میاد ولی من دعام میگیره به حق خود خدای بزرگ یه شوهر خیلی خوبی بکنی که واقعا دوست داشته باشه ❤️من دعاهام برا خودم نمیگیره برا دیگران میگیره ❤️الهی حالت خوب باشه🌼

خب عزیزم مگه اخر دنیاس؟قسمتت نبودن که باهاشون زیر یه سقف بری اونا بی لیاقت بودن تو گناهی نداری ازت خ ...

مشکلم همینه خودمو دست کم میگیرم سر این خبر ندیده خودمو دست کم گرفتم مهریه رو 14 تا گفتم بخاطر همینه که اینقدر شیر شده رفته درخواست طلاق داده 

خودمو خیلی کم ارزش کردم 

26سریع قبول نکردم سه ماه آشنا شدم کلی حرف زدم باهاش فقط اشتباهم این بود نقطه ضعفمو بهش گفتم اونم عوض ...

نقطه ضعفت چی بود چیکار کرد؟ خب عزیزم خوبه که شناختیش وقتی ذاتش‌ خراب باشه به چه درد میخوره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
عجله نکن تو ازدواجبعضی دخترا طلاق که میگیرن فکر میکنن دیگه با اولین نفری که بعد طلاق اومد باید ازدوا ...

واقعا من اینطوری نکردم تا یه سال بعد طلاقم خواستگار راه ندادم بعد دو سال با این عوضی آشنا شدم شرایط ظاهریش واقعا بد نبود که بخوام رد کنم اخلاقشم خیلی خوب نشون داد جوری که شک نکردم اصلا 

واقعا من اینطوری نکردم تا یه سال بعد طلاقم خواستگار راه ندادم بعد دو سال با این عوضی آشنا شدم شرایط ...

من با اینکه سنم بالاس وقتی طلاق گرفتم سمت هیچ مردی نرفتم خواستگار میومد رد میکردم نگران نباش خودتو بخاطر این مسایل سرزنش نکن

تایم اشنایی تون چقدر بود؟شاید اون دوران هم چیزایی دیدی چشم پوشی کردیاخه ادما تایم زیاد نمیتونن خودشو ...

3 ماه بود نه واقعا چیزی ندیدم بعد عقد دیدم نمیشه بهش حرفی زد انتظار داشت چون من جدا شدم هیچ حرفی بهش نزنم همیشه طلبکار میشد منم کوتاه میومدم همیشه 

تایم آشناییم کم بوده 

دیگه ازدواج نمیکنم من لیاقت تشکیل زندگی رو ندارم بار سوم طلاق بگیرم دیگه فاجعه میشه هر چند الانم هست

ببین من نمیدونم دقیقا چه اتفاقی برای رابطه هایی داشته افتاده اول باید ببینی اشکال کار کجاست اگه طرفت آدم مناسبی نباشه دیگه مشکل از تو نیست مشکل از انتخابات .

امیدوارم به آدم خوب سر راهت قرار بگیره

داشتم تاپیکاتو میخوندم ک گفتی پولدار اصیل زاده استازه ب دوران رسیده نیستمیدونی چی از تاپیکات فهیمدم ...

واقعا گفتم پولدار اصیل زاده اس ؟ کدوم تاپیکم گفتم ؟یادم نمیاد آخه پولدار نیست که وضعش بد نیست ولی پولدار نیست برای منم که خسیس بود 

آره مهر طلب که هستم همیشه آدما نقطه ضعفمو پیدا می‌کنن و ضربه می‌زنن