2777
2789
عنوان

چرا بعضیا لباس هاشون کهنه یا زشت میپوشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 81 پست
خانومای قدیمی توی تهران از منم خوشتیپ ترن منی مه هم شهرستان بودم هم تهران این چیزارو خوب میدونمدر ضم ...

شهرستانی فحش نیست شما داری توهین میکنی 

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

خانومایی که فشاری شدن واسه گفتن کلمه شهرستانی شخصیت زیبای شما هم دیدیم کافیه دیگه😂 شهرستانی فحش نیست کسانی که در شهرستان زندگی میکنن بهشون میگن شهرستانی سخت نیست خیلی یاد بگیرید ❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا منم زیاد متاسفانه به استایلم اهمیت نمیدم( و این واقعا خوب نیست)

بعد یارو از من میپرسه کجا میشینی  میگم فلان جان

بعد با تعجب میگه فکر نمیکردم فلان محل بشینی به خاطر اینکه تیپت خیلی داغونه😂 فکر می کردم بچه های بالاشهر تیپشون خوبه ولی شما خیلی تیپت داغونه و بهت نمیخوره فلان جا بشینی…😐( بهم گفت خدا به کیا نعمت میده)😳

بنده خدا ادم رکی‌ بود ولی خب قشنگ از درون نابودم کرد🤦🏻‍♀️

من خودم اصیل تهرانم اصلا اینطوری نیست خیلی هاشون تیپ هل و سر و ضعشون خزه حتی پولدارم هستن

والا نمیدونم محله به محله فرق داره دور و ور خودمو گفتم

کجای حرف من توهین بود عزیزم؟ متوجه نمیشم!

داری میگی شهرستانی ها بد لباس میپوشن بعد میگی کجا توهین کردم؟

خانومایی که فشاری شدن واسه گفتن کلمه شهرستانی شخصیت زیبای شما هم دیدیم کافیه دیگه😂 شهرستانی فحش نیس ...

نکشیمون تهرانیِ تازه به دوران رسیده

نمود یه تهرانی عقده ای🤦‍♀️😂

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
داری میگی شهرستانی ها بد لباس میپوشن بعد میگی کجا توهین کردم؟

نگفتم شهرستانی ها بد لباس میپوشم گفتم خانومای قدیمی شهرستانی اینجورین چون خودم به شخصه دیدم هیچ توهینی توش نبود انقدر به هم گیر ندیم سایت جای نظر دادنه دیگه قرار نیست همه مثل هم نظر بدن منم قصد توهین به هیچ احدی رو نداشتم من خودم اصالتا شهرستانیم افتخارم میکنم بس کنید تفرقه انداختن رو ( منظورم شما نیستن همه کسایین که بهم حمله کردن )

نکشیمون تهرانیِ تازه به دوران رسیدهنمود یه تهرانی عقده ای🤦‍♀️😂

من تهرانی نیستم انقدر فشار نیار به خودت ❤️

نگفتم شهرستانی ها بد لباس میپوشم گفتم خانومای قدیمی شهرستانی اینجورین چون خودم به شخصه دیدم هیچ توهی ...

پست قبلیتو نگاه کن تا بفهمی چی گفتی

تفرقه رو ما نمیندازیم بعضیا با نسنجیده حرف زدن میندازن

سایت هم جای نظر دادنه نه توهین

روز خوش

من تهرانی نیستم انقدر فشار نیار به خودت ❤️

اره تو ساکن عقده ابادی

تاسف برانگیزی.

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید