2777
2789

خانما قضیه از این قراره من طلاق گرفتم بعد عموی کوچیکم اومد بهم۵۰تومن عیدی داد بعد رفتیم خونه اون یکی عموم(کلا چهارتا عمو دارم) بعد دخترعموم که بامن هم سنه ازدواج کرده کلی طلا داره به اون ۲۰۰تومن عیدی داد انقد ناراحت شدم وضع منو اون یکیه آخه😔😔با اینکه پدرومادر من بیشتر از پدرو مادر اون به اونا خوبی کردن ولی قدرشونو نمیدونن

فردا قراره بابام بره به اونا عیدی بده منم همون۵۰تومنیو میبرم میدم دختر کوچیکش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عموی منم هیچ وقت به من عیدی نمی‌داد ولی به اون یکی دختر عموم میداد 

دلیلش هم این بود که چون پدر من به دخترای اون که ازدواج کرده بودن عیدی نمی‌داد عموم به منو‌ داداشم که بچه سال یودیم نمی‌داد

البته وضع مالی ما تو اون دوران خیلی خیلی بد بود

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

مردم اینجوری شدن به پولدارا بیشتر میدن میگن این کم به چشمش نمیاد میخوان خودشونو عزیز کنن ما بدبختا هم که میگن هر چی بدی از خداشه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
خدا براتون جبران میکنه،کار عموتون رو هم همینطور

بخدا که خیلی دلم شکسته با اون همه پول نمیگم که به من بده میگم وضع زندگی اون خوبه یا من حداقل تبعیض قائل نمیشد انقد ناراحتم که فقط خدا میدونه یعنی رسما منو تحقیر کردن

اصلا چراباید ب شماها عیدی بده؟

مافقط ب بچه عیدی میدیم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید