2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم کاش بمیرم🥲💔

66 بازدید | 8 پست

ببخشید که مجبور شدین انرژی منفی منم تحمل کنین 

بچها مادر من قبلا همیشه منو با دخترای دوستش مقایسه میکرد 

با همهههه چرا فلانی خوشگله تو نیستی

چرا فلانی سر و زبون داره تو نیستی 

چرا فلانی پروعه تو نیستی 

چرا فلانی خوشتیپه تو نیستی 

نمیگه اقا زشتی من که دست خودم نبوده

بد تیپی من بخاطر این بوده که هیچوقت لباس نمیخریدم همیشه لباس کهنه های کس دیگرو میپوشیدم 

از بچگی تو جایی شلوغ نبودم خانوادم معاشرتی نبوده 

دوستای زیادی نداشتم 

اونایی که منو باهاشون مقایسه میکرد همیشه کلاس فلان و بلان بهترین لباسا تنشون 

تو جای شلوغ و خانواده شلوغ 

وای تو منی یا من توعم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز که دوباره حس کردم این اتفاق افتاده 

و مقایسه شدم 

دلم میخاد خودمو بکشم 

دلم میخاد های های گریه کنم 

خانواده من همیشه کفتن دختر خوبی باااش 

لباسی که همسنات میپوشن نرو کافهو فلان نرو پول از ما نگیر 

به لباس کهنه بقیه رضایت برو 

قید کلاس رفتنو بزن چون پولشو نداریم قید علاقتو بزن 

مثل دخترای دیگه قرار نیست پول بدیم دماغتو عمل کنی 

فقطم محدودت میکنیم

ببین حالا قبل این ک لازم باشه کسی بهم بگه ، خودم قشنگ همه چی رو درک میکنم و میفهمم ، تفاوتم رو با بقیه آدما .. این ب درد نخور بودن و خنگ و شاسکول بودنمو ....... و بدم میاد از خودم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید
وای تو منی یا من توعم

عزیزم خیلی حالم بده💔چرا ما اینطوری ایم 

این حرفا رو از بچگی کرد تو گوش من

وقتی خونه نیستم و نمیبینمشون انقدددررر حالم خوبه حد نداره

همش سر کوفت 

همش حس اضافی بودن 

دختر فلانیو ببین هزار تا هنر بلده 

دختر فلانی رفته دانشگاه ازاد 

دختر فلانی میره سرکار

ببین دختر من الان ب سر تاپیکات رو دیدم ، تو خیلی چیزا داری ک......... کدوم محدودیت، ببین تو رو میزارن بری سرکار من جردادم خودمو نذاشتن، میزارن بری مصاحبه کاری بدی 

نوشته بودی دوستتهبهت فلان خرفو زد بنی ی دوستی داری 

نوشته بودی پسره اینجوری کرد ینی ی پسر هست تو زندگیت انقد ارزش داری 

ببین من هیچی ندارم میفهمی هیچی 

بیشتر ببینید

ببین من انقد نفرت انگیزم ک هرکلاسی ام رفتم هر گوری ک رفتم هر جای تو اجتماع همه متنفر بودن بی دلیل ازم ، دلیلش البته زشتیم بوده شاید 

بیشتر ببینید