2777
2789
عنوان

پسرم خیلی علاقه داره کمکم کار خونه انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 38 پست

وای پسر دوساله منم غذا میخوریم یا چایی پا میشه لیوانارو میبره سر ظرفشویی زیر سفره ای رو جمع میکنه میاره تو اشپزخونه بشقاب اینا رو برمیداره صبحا هم میگه بزار من جمع کنم رخت خوابارو« ب زبون بچگانه خودش میگه ها » بلدم نیست منم کمکش تا میکنم باهاش میگم افرین تو تا کردیا نزارم گریه میکنه چرا نزاشتی الا بلا باید خودش کنه تا ساکت شه منم میگم بزار احساس کنه کار خوب داره میکنه بعدش همچین ذوقم میکنه . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا اصلا اصلا عذاب وجدان نگیر ک اتفاقا سن ۴تا۸سالگی سنی هست ک به بچها کار کردن و مسئولیت را یاد میدن ، شماهم تشویقش کن و ازش قدردانی کن بابت این رفتارش ....این بچها ب وقتش تو سن نوجوونی و اوایل جوونی اصلا کار نمیکنن ولی مهم اینه ک بلد شده باشه و حس خوب درک و همدلی و کمک را اموزش دیده باشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای پسر دوساله منم غذا میخوریم یا چایی پا میشه لیوانارو میبره سر ظرفشویی زیر سفره ای رو جمع میکنه می ...

🤣 دقیقا پسر منم همینجوری هست ،هرچی میگم جارو برقی بهت فشار میاره جالب اینه بیشتر وقتا کارا انجام دادم جارو کشیدم ولی باز پسرم دوست داره بیاد ازاول جارو بزنه

عزیزم اصلا اصلا اصلا عذاب وجدان نگیر ک اتفاقا سن ۴تا۸سالگی سنی هست ک به بچها کار کردن و مسئولیت را ی ...

چی بگم والا عزیزم یه نفر تو تاپیک میگه اشتباه میکنید ک‌میذاذید کار می‌کنه ولی وقتی حس خوب بهش میده منم اجازه میدم

چی بگم والا عزیزم یه نفر تو تاپیک میگه اشتباه میکنید ک‌میذاذید کار می‌کنه ولی وقتی حس خوب بهش میده م ...

آفرین بهش👍

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چی بگم والا عزیزم یه نفر تو تاپیک میگه اشتباه میکنید ک‌میذاذید کار می‌کنه ولی وقتی حس خوب بهش میده م ...

ب نظرمن ب این حرفها توجه نکن ...هرچیزی ب وقتش خوبه و این حرفا واسه  مادرهای الانه واگه توجه کنی اتفاقا با همین حرفا بچهای بی مسئولیت و تنبل زیاد شدن ، مادرمنم همش همینو میگفت برای خواهرم همش میگفت حالا وقتش نیس حالا وقتش نیس ، والا الان ۳۰سالشه و مجرده هنوز هیچی بلد نیس چون از نظرمامان من هنوز وقتش نیس، برای داداشمم میگیم خب ۳۵سالشه بذار نون و خریدا رو بکنه میگه خب نمیکنه حوصلش نمیکشه، چندوقت پیش گفتم تقصیر خودته اون وقت ک۱۰سالش بود و با ذوق میخواست بره نونوایی و برات میوه بخره میگفتی وای نه الان وقتش نیس باید فکر اینجاشو میکردی .....

الان بهترین مشاوره ها میگن ازسن ۴تا۸سالگی مسئولیت پذیری، همکاری، همدلی و مشارکت را ب بچهاتون اموزش بدید

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
🤣 دقیقا پسر منم همینجوری هست ،هرچی میگم جارو برقی بهت فشار میاره جالب اینه بیشتر وقتا کارا انجام دا ...

پسر من پریروز داشتم ظرف میشستم اومده میگه ظرف میشوری بده من بشورم قربونش برم . خدا حفظ کنه پسرتو 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ب نظرمن ب این حرفها توجه نکن ...هرچیزی ب وقتش خوبه و این حرفا واسه مادرهای الانه واگه توجه کنی اتفا ...

ممنونم عزیزم که برام وقت گذاشتی بله درسته عزیزم باید تا ذوق یه کاری دارند بذاریم بعدش دیگه عادت نکردن به مسولیت