2777
2789
عنوان

پسرم خیلی علاقه داره کمکم کار خونه انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست
ممنونم عزیزم که برام وقت گذاشتی بله درسته عزیزم باید تا ذوق یه کاری دارند بذاریم بعدش دیگه عادت نکرد ...

اره عزیزم ، انشاالله که خوشبختی وموفقیت و عاقبت بخیری بچت را ببینی و همیشه کنارهم شاد و سلامت باشید ❤️🌹💚🤍🤲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از خدا می‌خوام بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

فدای لطفت گلم، برای سلامتی خودم و شوهرم دعاکن و من را هم توی دعاهات فراموش نکن از خدا برام بچهای سالم و صالح بخواه بلکه بادعای شما من هم مادرشدم

فدای لطفت گلم، برای سلامتی خودم و شوهرم دعاکن و من را هم توی دعاهات فراموش نکن از خدا برام بچهای سال ...

فدات شم عزیزم حتما عزیزم 😍 ازته قلبم برات دعا میکنم عزیزم به حق این ماه عزیز همین ماه باردار بشی یه بارداری راحت راحت بدون دردسر تجربه کنی

فدات شم عزیزم حتما عزیزم 😍 ازته قلبم برات دعا میکنم عزیزم به حق این ماه عزیز همین ماه باردار بشی یه ...

ممنونم مهربون ، ان شاءالله ....اگه بشم که باید ب شما و کل نی نی سایت شیرینی بدم بعد از این همه سال انتظار و این همه سختی 

ممنونم مهربون ، ان شاءالله ....اگه بشم که باید ب شما و کل نی نی سایت شیرینی بدم بعد از این همه سال ا ...

😍😍😍😍میشی عزیزم این دوره خیلی کم پیش میاد کسی باردار نشه درمانت ناامید نشو ادامه بده خواهر من بعد بیست یکسال باردار شد برا شما هم میشه ب همین زودی ب امید خدا ،استرس سمه خیلی زیاد سعی کن استرست کنترل کنی ،من خودم چون طول کشید باردار بشم بادارو و درمان می‌دونم چقد استرس بده ماهی باردار میشی ک ناامید بشی و دیگه توان برات نمونده باشه 

😍😍😍😍میشی عزیزم این دوره خیلی کم پیش میاد کسی باردار نشه درمانت ناامید نشو ادامه بده خواهر من بعد ...

من۱۴ساله اقدامم صدبارهم تا مرز ناامیدی مطلق رفتم .البته من راضیم به رضای خدا که بی شک مهربون ترین و بخشنده ترینه ...اگه نداده حتما حکمتی هست، انشاالله ب وقتش بهم میده ...انشاالله ک از دعای شما امسال همون سال وصال منه...