2777
2789
من بهش گفتم برات پیدا کردم گفت چجوری دختره حالا میخوام بگمم خودمم چجوری بگم چون دعوا هم قبلش داشتیم

البته باید ببینی رفتارش با شما چجوره ،اصلا واقعا میخادت یا ن 

اقوامه؟

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین به شوخی بگو مثل من باشه؟ گفت اره بگو خودم هستم تموم دگ. بگه نه میگی شوخی کردم بگه بله هم که تور ...

دمت گرم عزیزم خب بیستر میگی چیا بگم 

مثلا بگه ظاهرس چجوری چی بگم چون پیام داده که از شخصیت و ظاهرش بگو

لطفا برام دعا کنید
حب پیام بالاتر گفتم چه بگم بهش دوسش دارم

ببین دختر جان، بازم دارم بهت میگم، به هر صورت اگه تو غرورتو حفظ نکنی اونم حفظ نمیکنه، فقط یک مدت حالا کوتاه یا طولانی باهات دوست میشه و هر رفتاری باهات میکنه بعدشم ولت میکنه. به هیچ وجه غرورتو زیر پا نزار. پسرها دختری که راحت بدست بیاد رو برای ازدواج انتخاب نمیکنن.

شما باید از روشهای غیر مستقیم استفاده کنی، از حیله های زنانه استفاده کنید برکه من متاسفانه درش تخصصی ندارم!!!

دمت گرم عزیزم خب بیستر میگی چیا بگم مثلا بگه ظاهرس چجوری چی بگم چون پیام داده که از شخصیت و ظاهرش بگ ...

همش سعی کن خودتو مثال بزنی بگی مثل من خوبه؟ 

عه اتفاقن منم دقیقا اینجوری هستم که شما میگین

از این حرفا دیگه راحت تورش کن دیگه

ببین دختر جان، بازم دارم بهت میگم، به هر صورت اگه تو غرورتو حفظ نکنی اونم حفظ نمیکنه، فقط یک مدت حال ...

لطفا ید چیکار کنم یعنی نگم منم هستم 

خب چی بگم من بهش گفتم برات دختر پیدا کردم اونم گیر داداه مسخصات بگو من چی بهش بگم

لطفا برام دعا کنید
همش سعی کن خودتو مثال بزنی بگی مثل من خوبه؟ عه اتفاقن منم دقیقا اینجوری هستم که شما میگیناز این حرفا ...

فکر کنم منو حتی نمیبینه یک بار گفت زنم میشی من باهاش دعوا کردم حالا گفته یکی برام پیدا کن

لطفا برام دعا کنید

یه درصدم احتمال بده بزنه تو پرت 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من