2777
2789
عنوان

کوکپ سیب زمینی پخته برای پنجاه نفر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 137 پست
ببین پیاز داغ نعنا داغ درست کن .سیب زمینیاروآبپز کن اینارو قاطی هم کن میشه پوره سیب زمینی عااالی میش ...

خیلی خوب میشد اگه دستم برای انتخاب باز بود🥺اما چون مراسم رسمیه و مهم نمیتونم تغییرش بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم مهربونموالا اگه قراربود ۵۰ تا پلو وخورشت درست کنم راحتتر بود برامجمع رسمی و اداری طوره بخاطر ...

دقیقا هم همینه پلو خورشت آدم یه جای دلش میذاره کوکو دردسرش زیاده حالا که اصرار داری ان شاالله خوب در میاد نگران نباش  ، یکی از دوستان هم اشاره کرد یادت نره سیب زمینی رو بذار خننننننک بشه قشنگ بعد تخم مرغ بزن وگرنه تخم مرغ نیم پز میشه حالت چسبندگیش رو از دست میده وا میره

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
حتما عزیزم..اب پیازو قشنگ بگیر.ارد ذرت هم بزن.. روغن هم داغ حتما..و زیر شعله کم باشه ترک برمیداره✌️

وای ن

مرسی ممنونم ازت واقعا 

اب پیازو میگیرم حتما 

ارد ذرتم میخرم صبح

سیب زمینیارم الان پختم که صبح کارم کمتر باشه

ترکیبی از ارد سوخاری و ارد ذرت بزن حتما پیاز رنده اب گرفته شده بزن و ادویه های مناسبی انتخاب کن دقیق نمیدونم چ ادویه ایی 

تابه خیلی جنسش  مهمه بهترین تابه رو استفاده کن با روغن داغ

افرین عزیزم این کاسه آبه از واجباته ممنون یادم اوردی

خواهش میکنم 😄من هفته ای ۳بار درست میکنم فرداهم باید درست کنم خداخیرت بده هشت تاهم به من بفرست😂❤️

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

خیلی خوب میشد اگه دستم برای انتخاب باز بود🥺اما چون مراسم رسمیه و مهم نمیتونم تغییرش بدم

رسمی کوکو میدیدشما؟ 

سالاد الویه ک رسمی تره 

یا کباب شامی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست