2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با دوس پسرش

573 بازدید | 51 پست

سلام لطفا راهنمایی کنید دیروز یکی از دوستام ناراحت بود پرسیدم چش شده گفت

گفت حالا که شوهر کردم و ی دونه بچه دارم بعد از چند سال دوس پسرش رو دیده که خیلی دلتنگش شده و اونم ازدواج کرده و دوس داره بهاش در ارتباط باشه گفت نمیدونم چکار کنم شب تا صبح تو فکرشم از اون طرف هم شوهر و بچم هستن چکارشون کنم خیانت بهشون میشه 

حالا از من خواست کمکش کنم من که نمیدونم بگم پا رو دلت بزار یا بگم برو بهاش از این طرف شوهر بیچارش گناه داره لطفا شما بگید راه درستش چیه مشاوره نمیتونه بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر گوه ی ک میخاد بخوره 

سوال کردن نداره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
😒😒😒واقعا راه‌ درست معلوم نیست ؟

اوخی فندق یه روز دیگه دنیا میاد 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
چطور باید فراموشش کنه اخه میگه برام سخته خودش هم با اینکه از قیافش خوشش نمیاد و اونم زن و بچه داره و ...

چرا حس کردم خودتی 

اشتباهه 

حتی اگع شوهرش بد باشه اشتباهه بخاطر بچش و زن و بچه ی طرف