2777
2789
عنوان

کوکپ سیب زمینی پخته برای پنجاه نفر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 136 پست
میشه برام دعاکنین؟ یعنی سختترین غذاهارو برای مهمونام اماده کردم هیچوقت قدِ این کوکو استرس نداشتم بخد ...

حتما عزیزم..اب پیازو قشنگ بگیر.ارد ذرت هم بزن.. روغن هم داغ حتما..و زیر شعله کم باشه ترک برمیداره✌️

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سیب زمینی سرخ شدهپوره سیب زمینی حتیالویهبه نظرم اینا از کوکو هم راحت ترن هم سالم تر. کوکو خیلی روغن ...

جمع خیلی حیثیتی و پر از آدمای مهمه یکی از اجزای اون پک قراره این کوکو باشه🫠اصلا نمیشه چیز دیگه ای جایگزینش کرد

توروخدا دعاکنین برام

همینکه مایه ش خوب دربیاد برام کافیه

مشکلی با سرخ کردنش ندارم میخوام گازمسافرتیمو پایین بذارم اروم اروم سرخ کنم

جمع خیلی حیثیتی و پر از آدمای مهمه یکی از اجزای اون پک قراره این کوکو باشه🫠اصلا نمیشه چیز دیگه ای ج ...

نگران نباش اگه موادت کم و زیاد بشه یه دونشو سرخ میکنی میبینی مثلا خوب نشد. بعد دستکاری میکنی موادتو تا به اون چیز دلخواهت برسی. 

به نظرم اولش یکیو خالی سرخ کن که هم مقدار موادت دستت بیاد، هم ببینی مثلا با شعله کم بهتر سرخ شد یا بالا؟ در ماهیتابه برداشته باشه بهتره، یا باشه؟ (بعضیا واسه کوکو کتلت و.... اولش در ماهیتابه رو میذارن که مغزپخت شه، بعدش وقتی برگردون کردن دیگه در رو برمیدارن)

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ما هر سال فسنجون و کوکو و شیرین قرمه نذری می‌دیم برای بابا بزرگم چون خیلی دوست داشت چندین نفر بالا س ...

ممنونم مهربونم

والا اگه قراربود ۵۰ تا پلو وخورشت درست کنم راحتتر بود برام

جمع رسمی و اداری طوره بخاطر همسرم قبول کردم 

همسرم تدارکات رو برعهده گرفته

همشونم ازدم آدمای مهمی ان

دارم میمیرم از استرس دعاکنین❤️

خب قشنگم الویه ش کن بحث هزینه باشه باور کن یکی میشه یه عالمه تخم مرغ و روغن و وقت میبره کوکو الویه ر ...

باورکن نمیشه برای یه مراسم رسمیه🥲🥲اصلا چاره ندارم فقط باید اینو درست کنم

یااین یا شامی 

که باز شامی سختتره

یا خدا خیلی سخته و وقت گیر

همه زندگی هم بود میگیره

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙

بیشتر ببینید