2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این دوره زمونه جوری شده که به خوابتم نباید اعتماد کنی

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بیشتر ببینید

من دوره که شرکت کردم، 

می‌گفتن که خواب حجت نیست

حتی اگه یه شهید اومد تو خوابت گفت فلان کارو بکن، بازم نمیشه اطمینان کرد، چون ممکنه شیطان خودش رو به اون شکل در آورده باشه

ممکنه خواب شما هم کار شیطان باشه

نه والا هیچ مشکلی ندارم خواهرم تو خاب گفت صدرصد طلاق میگیری

ب شکل خواهرت این خواب اتفاق افتاده جدی اصلا اصلا نگیر خیالت راحت 

برای یکی از دوستامم تو ی زمینه ی دیگه پیش اومده بود و چیزی نشد همش بخاطر انرژی منفی و چشم زخم اینا بود

ب شکل خواهرت این خواب اتفاق افتاده جدی اصلا اصلا نگیر خیالت راحت برای یکی از دوستامم تو ی زمینه ی دی ...

ای خواهر قوربونت برم چقد حرفات قشنگه 

کلا دستم به زندگی نمیره🥹

من دوره که شرکت کردم، می‌گفتن که خواب حجت نیستحتی اگه یه شهید اومد تو خوابت گفت فلان کارو بکن، بازم ...

پناه برخدا 

خواهر نمی‌دانی چقد حالم بده از دیدن این خاب 

امروز شوهرم هی میگفت چته ؟؟؟

میگفتم بدخاب شدم حالم خوب نیست 

من خواب دیدم فرشامو از قالیشویی گرفتم پهن کردم دایی بیشعورم با کفش اومده بود روش اینقد گریه میکردم 🥲😂

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید