2777
2789
عنوان

کوکپ سیب زمینی پخته برای پنجاه نفر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 138 پست

ولی بنطرم به جای این استرس غذا رو عوض کنید. من باشم یا الویه میکنم یا اگه سادتر میخوای پوره سیبزمینی با پیازداغ و نعنا داغ فراوون. هم سردیشون نمیکنه هم خیلی خوشمزه تره

یه پیشنهادات دیگم دارم اگر بخواهید. 

نگران نباش اگه موادت کم و زیاد بشه یه دونشو سرخ میکنی میبینی مثلا خوب نشد. بعد دستکاری میکنی موادتو ...

وای خیلی امیدوارم کردی خداخیرت بده واقعا

اره نهایتا موادش رو دستکاری میکنم تا به انسجام دلخواه برسه.

خلاصه حسابی محتاج دعاتونم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تابه نچسب بزرگ خیلی مهمه، یه نفرم دم دستت بگو باشهبعدم دیدی روغنش داره کف میکنه نباید خسیس بشی و اون ...

وای چقد نکاتت خوب بود ممنون واقعا

سیب زمینیارو الان پختم تا صبح سرده سرد میشن

بعد از مهمونی بیا بگو چطور شدن چیکار کردی کنجکاو شدم 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
آب پیاز و سیب زمینی بگیر حتما...با رنده ریز کن ..تو غذادساز نذاری خراب میشه ...سیر بزن....ارد سوخاری ...

سیب زمینی که آب نداره کدوم مرحله آبشو بگیرم؟🥺🥲

نمیشه بکوبم؟ بکوبم بد میشه؟

آب پیاز و سیب زمینی بگیر حتما...با رنده ریز کن ..تو غذادساز نذاری خراب میشه ...سیر بزن....ارد سوخاری ...

دقیییقا چرا باغذاساز خراب میشه همیشه بنظرت؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سیب زمینی که آب نداره کدوم مرحله آبشو بگیرم؟🥺🥲نمیشه بکوبم؟ بکوبم بد میشه؟

سیب زمینی رنده ک میکنی فشار بده آبشو بگیر

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کو کو خیلی سخته ، شامی  درست کن ، یا از ساندویجی ها اماده بگیر ، یا الویه ،یا دلمه درست کن کوکو هم روغن زیاد می بره هم بگیر نگیر داره بعضی سیب زمینی ها اصلا کو کوش خوب نمی شه 

حالادبرای پجاه نفر چرا کوکو...مراسم چیه....اگه توان داری زرشک پولو بزار

فقط کوکو نیست یه پکه که زولبیا و خرما و سبزی و پنیر و چیزای دیگه هست یکی از اجزای اون پک کوکوئه🥺والا چون مراسمشون افطاره دارن سفره ی افطار میچینن تدارک شام ندیدن

برای افطارم همین کوکو ... ایناست دیگه

من به کوکو نعنا خشک وسیرتازه ک ریز رنده کردم یه دونه پیازم رنده میکنم آرد نمیزنم بعدمیریزم داخل تابه درشومیزارم همینکه خودشو گرفت درش برمیدارم کوکو رو اونطرف میکنم بعدم میزارم توفر قشنگ مغز پخت میشه،البته واسه۵۰نفر خیلی سخته و وقت گیر