2777
2789

میری ارایشگاه همه از دم سراشون تو فویله

چجوریه من یه رنگ ساده بدون دکلره هم بزنم موخوره و وزی میگیرم

برا شما این اتفاق نمی افته؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگیرههه 

همش درگیرم دیگه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

موجوره ربطی به رنگ‌نداره 

اولا به جنسه بعدم به نرسیدگی کردنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
من چند ساله رنگ نزاشتم مشکی رو عشقه😍😂 موخوره هم ندارم اصلا

چه خوب

منم دیر به دیر رنگ میزنم تا حالا هم اصلا دکلره نکردم

دوست دارم ولی خیلی نیترسم موهام از بین بره موهان نازک و کم حجمن

پس این بوی رنگی که از ایران بلند شده لایه اوزون داره سوراخ میکنه مال کیاس؟😁

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
موجوره ربطی به رنگ‌نداره اولا به جنسه بعدم به نرسیدگی کردنه

ببخشید خندم گرفت😁

نرسیدگی چیه دیگه

رسیدگی نکردن

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
موجوره ربطی به رنگ‌نداره اولا به جنسه بعدم به نرسیدگی کردنه

نرسیدگی جدید بود😅

بیشتر ببینید