2777
2789

سلام دوستان عزیزم ایام به کامتون شیرین طاعات عباداتتون مقبول درگاه حق تعالی انشالله صبحتون بخیر من29 بخواد کربلام هر حاجت یا دعایی داری اگه قابل گفتن بگو دعات کنم اگه نه فقط اسمت و بگو انشاءالله حاجت روا باشین همتون

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

التماس دعا عزیزم دعا کن دامنم سبز شه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نیت خونه دار شدن سجاد سلامتی و عاقبت بخیری بچه هاش

ازدواج خوب برای مهدی و رضا

بچه دارشدن زینب

عاقبت بخیری و آرامش و آسایش و رزق و روزی بی حساب و کتاب و فراوان ندا

دعا گوی ما باش

ممنونم مهربون خوشقلب 

ان شاءالله حاجت روا به خیر بشی آمین

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
سلام عزیزم خوش به سعادتتون لطفا دعا کنید آزمون استخدامی قبول بشم اسمم فرزانه هست ممنون

قربونت برم حتما انشالله عزیز دلم❤🌷

التماس دعا عزیزم دعا کن دامنم سبز شه

الهی به حق باب الحوائج ماه قمر بنی هاشم حاجت روا باشی چشم دم ضریح حتما دعا گوتم❤🌷🍀

دعا کن هر چه زودتر مامان بشم دامنم سبز شه بچمو سالم بغل بگیرم

برای سلامتی و خوشبختی خانوادم دعا کن براتون ۵تا صلوات فرستادم سفر بی خطر داشته باشین

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️