2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب شناسنامش محل تولد تهران میخوره برای بچه بهتره البته من نظر شخصیتی گفتم

۳۵ سالمه و متولد تهران ، چجوری متولد تهران برای بچه بهتره؟

تاحالا نشده به کسی بگن چون متولد تهرانی بفرما جلو صف بفرما این وام برای شما و...

استخدامم هستم حتی رو اونم تاثیر نداشته

طبیعی حتما خصوصی اما سزارین.فرقی نمیکنه

چرا فرقی ندارع ؟

من دومی رو میگم اگه قرار بود بیارم برم خصوصی سز بودم پسرم رو ۷ سالشه دولتی رفتم مردم .. دومی از کجا باید بفهمیم سز هست یا نه ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
ببین من دولتی بیمارستان ارش زایمان کردم اصلا راضی نبودم خیلی اذیت شدم الانم هفته ۳۶هستم گفتم شده توخ ...

منم آرش تهران مردم و زنده شدم سز شدم 🤦🏻‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید

احتمالا اونا ک میگن سزارین دولتی خصوصی فرق نمیکنه ب عمرشون بخش زنان بیمارستان دولتی ندیدن ک نظر میدن

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗