2777
2789
عنوان

بچها شما انقد رنگ مو میزارید موهاتون موخوره نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 26 پست

من اولین باره رنگ گذاشتم ولی خب هنوز معلوم نیست ولی قبل رنگ گذاشتنمم موخوره داشتم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ساله رنگ نزاشتم مشکی رو عشقه😍😂 موخوره هم ندارم اصلا

چطوووری مراقبت میکنی از موهات کموخوره نداری🥲🥲

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببخشید خندم گرفت😁نرسیدگی چیه دیگهرسیدگی نکردن

اومدم سر و تهشو بهم آوردم

راحت تره 😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
اومدم سر و تهشو بهم آوردم راحت تره 😂

😁👌

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
نرسیدگی جدید بود😅

آره مخترع بزرگی ام

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
آره مخترع بزرگی ام

با این کشفت تن فردوسی و حافظ تو گور لرزید😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

من اون موقع که رنگ می زدم برعکس موهام موخوره نمی گرفت.

همون جا که هایده میگه تو رو به اندازه ی شب های مستی دوست دارم...تو رو به قدرِ تمومِ مُلک هستی دوست دارم...برایم این پریشون حالیا یعنی عبادت...تو رو جانا،به حقِ بت پرستی دوست دارم...

بیشتر ببینید
با این کشفت تن فردوسی و حافظ تو گور لرزید😅

😂😂

لرز تو گور خوبه باعث می‌شد بدنشون قلنج نکنن

بیشتر ببینید
😂😂لرز تو گور خوبه باعث می‌شد بدنشون قلنج نکنن

😅😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
والا هیچی😐😂 فقط چند ساله که رنگ نزاشتم همین دو سه بار اول ازدواجم گذاشتم بعد دیگه نه الان شاید ۶ ...

من هیچوقت رنگ نذاشتم ولی هرچی کوتاه میکنم باز موخوره میزنه:///

اسم شامپو یا نرم کننده ای چیزی استفاده میکنی بم میگی🦍🩷

حتی اگه شامپو ساده میزنی هم اشکال نداره اسمشو بگو لطفا🥲

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱