2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5103 بازدید | 120 پست
عزیزم حتی نامزد هم باشی این کار از اساس اشتباههیعنی چی کارت رو داد خواهرشوهرت؟بعد هم گفتی بچه داری چ ...

از هیچی فقط خستم دلم ارامش میخواد دلم نمخواد بچم بی پدر و مادر بزرگ شه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
چقدر سخته شوهرتم از این وضع سو استفاده میکنه پس🤦🏻‍♀️برو بگو رفته سفری چیزی واسه کارش

میدونم اخلاقشو یا میاد دعوا میمدازه یا کلا نمیذاره برگردم خونه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کم اوردم بخدا هی قربون صدقش میرن همسرمم بهشون بها میده من باهاش خوب باشم یا بد فرقی نمی کنه بازم وق ...

رابطه عاطفی جنسی تون چطوره ؟؟

اون موقع ها تو مشتت باید یگیریش حرفات بهش بگی 

ببخشید عزیزدلم ولی بچت بی پدر بزرگ بشه بهتره یا پدری که جلو جمع به مادرش همچین حرفی زده؟

خداایی نکرده پسفردا واسه خودشیرینی اون بچه رو هم کوچیک میکنه جلو جمع 

ببخشید عزیزدلم ولی بچت بی پدر بزرگ بشه بهتره یا پدری که جلو جمع به مادرش همچین حرفی زده؟خداایی نکرده ...

دقیقاااا موافقم

من مرد اینجوری دیدم با بچه خودشونم خوب نیستن 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجا دنبال تجربیات افراد باتجربه هستم نه حرفای هیجانی و هورمونی...پس خواهشاااا نظر نده اگه زیر 18 سالته

تخفیف بهونه س منظورش اینه ک من بهتون احترام میذارم و ابجیشم نباشه کارتش دست خودشو مامانشه

الهی دورسرت بگردم خیلی جاخوردم ازحرکت همسرت اصلا اینجورمرداچرامردسالارن نمی‌دونم فقط اینوبهت بگم کاری که من کردم روتونکن جلوی خانواده شوهر اصلا بااون بحث نکن و مخصوصا گریه بقران که گریه ی تومیشه نقطه ضعف اونا وشوهرتومیکشن سمت خودشون برای اینم که کارت میده دست اونافقط توام نخرازنظرمن البته بگوهروقت بخوام لوازم داشته باشم میگیرم ازت اصلا محلشون نزاراصلا پول هم داشتی بروز نده که داری خلاصه که وقتی ببینه لباسات بدردنمیخوره مجبور میشه بدتت ازمشاورهم بپرس تازه‌ترین راه بده بهت و اینکه ازیه بزرگترمثل مادربزرگ یاکسی که امین هست حتمابپرس اینم بگم به هیچ عنوان اوناخوانواده ی تونیستن حالا هرچقدرنیتشون روخیرنشون بدن بازم پشت سرت حرف میبرن میارن بقران بایداینجورادماروخفت بدی مثل خودشون خدایافشارم افتاددورسرت بگردم 

حتی اون بچه بزرگ بشه با توجه به رفتار شوهرت باهات برخورد میکنه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجا دنبال تجربیات افراد باتجربه هستم نه حرفای هیجانی و هورمونی...پس خواهشاااا نظر نده اگه زیر 18 سالته

من میدونم‌که ما الان هر چی راهکار بدیم شما حالت بدتر میشه از طرفی ما که شهر و شرایط و فرهنگ و سبک زن ...

مرسی عزیزم 

بیشتر ببینید
رابطه عاطفی جنسی تون چطوره ؟؟اون موقع ها تو مشتت باید یگیریش حرفات بهش بگی

گرمه ولی دعوا و قهر باشه زیاد براش مهم نیس

بیشتر ببینید

ببین استارترهرچی نیاز داری این مواقع دوبله بخرتایه مدت نخوای بری خریداینم مورد خوبیه مثلاً یدونه شلوارمیخوای دوتابخراگرگفت بگوشایداون شلوارم پاره شد زاپاس داشته باشم باشلوارپاره که نمیشه برم بخرم باز....خلاصه توقعتوپایین نیاراصلا بیشتربخرهان چطوره بنظرت؟

ببخشید عزیزدلم ولی بچت بی پدر بزرگ بشه بهتره یا پدری که جلو جمع به مادرش همچین حرفی زده؟خداایی نکرده ...

ن هزیزم خیلی هوای بچشو داره خیلی زیاد نمیدونم شاید چون هم.خونش نیستم باهام دشمنه

بیشتر ببینید
الهی دورسرت بگردم خیلی جاخوردم ازحرکت همسرت اصلا اینجورمرداچرامردسالارن نمی‌دونم فقط اینوبهت بگم کار ...

خدا نکنه هزیزم من خانوادم خودشون مشکل دارن بابام بخاطر مریضی خودش نزدیک ی ساله حتی کار نمیکنه و داره از جیب م پس انداز میخوره وگرنه بی صاحبم نیستم ک انقد خوار و ذلیل شم  فقط میگم دو نفر حداقل ندونه حداقل خانوادم فکرشون راحت باشه تو.خونشه حداقل خودم بالا سر دخترم باشم

بیشتر ببینید
ببین استارترهرچی نیاز داری این مواقع دوبله بخرتایه مدت نخوای بری خریداینم مورد خوبیه مثلاً یدونه شلو ...

نظر خوبیه  ولی اضافه خریدنی بحث میکنه اون سری کیف خریده بودم جلو خانوادش گیر داده بود نگفته بودی کیفم میخوای بخری کلا دثس داره لگن زنش ازش حساب میبره

بیشتر ببینید