2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5549 بازدید | 120 پست
حتما ی چیزی میدونه ک جرئت کرده زنگ بزنه من همسرم اولویتش خانوادشن سه ساله ازدواج کردیم هنوز حریم شخص ...

هیچی نمیدونه فقط از نقطه ضعف و بحث های شما داره سواستفاده میکنه

حریم شخصی نداره چون خودت اجازه داری 

ما هم تو فامیل مرد عن داریم که به خواهرش زنگ میزنه میگه بیا با ما بریم خرید (اتفاقا خواهره چون تخفيف خوب میگیره میبرنش) بعدها انفدررر این خواهره هوا برش داشت که به زن داداشه گفته بود داداشم حالش از سلیقه ی تو بهم میخوره واسه همین منو میبره.. گفته بود اگه من اجازه ندم هیچکاری نمیکنه🙄

عنتر گوه شوهرشو خونواده ی شوهرش آدم حسابش نمیکردن افتاده بود رو زندگیه اینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره حق با شماس ولی روزه میگیره من دل رحمم زیاد بیشترم خدارو درنظر میگیرم دلم نمیاد خیلی از کارارو ...

همچین روزه ای قبول نیست

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجا دنبال تجربیات افراد باتجربه هستم نه حرفای هیجانی و هورمونی...پس خواهشاااا نظر نده اگه زیر 18 سالته

اسی اگر بخوایی لج کنی با ی آدم نه، با ی خانواده روبرو میشی رگ خواب شوهرت رو یاد بگیر، هرگز و هرگز وق ...

عزیزم من شش ساله باهاشم لج کنم خوب باشم مهم نیس تا خانوادش نگن چیزی نمیخره از همه زندگیمون خبر دارن کجا میریم کی میریم

رگ خواب شوهرم خانوادشه باهاشون خوب باشم کاراشونو بکنم باهام خوبه وگرنه مهم نیستم

فرشم چن بار دیگ ب گریه افتادم ک خودم پول دارم یکمم تو روش بذار بخریم گف فعلا دستم تنگه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
منم اعصابم خورد شد واقعا بهت اون حرفو زده پاشدی براش لقمه گذاشتی اخه؟ همینه دیگه ترسی نداره میگه هرک ...

واقعا با این شرایطموندنم حماقته ولی بابام مریضه نمتونم برم ک غصه من مالشو بدتر میکنه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
واقعا با این شرایطموندنم حماقته ولی بابام مریضه نمتونم برم ک غصه من مالشو بدتر میکنه

چقدر سخته شوهرتم از این وضع سو استفاده میکنه پس🤦🏻‍♀️

برو بگو رفته سفری چیزی واسه کارش

کم اوردم بخدا هی قربون صدقش میرن همسرمم بهشون بها میده من باهاش خوب باشم یا بد فرقی نمی کنه بازم وق ...

هر وقت دیدی براشون هزینه کرد.  بگرد ببین چه اتفاقی دور از جون بد تو زندگیشون میفته ، بعد شروع کن به صحبت و بگو چون من راضی نبودم این بلا سرشون آوند

پول ناراضی که بهشون نمیافته

اصلا چرا باید با یکی دیگه بری خرید؟؟من هیچوقت برای خرید خودم و بچه هام هیچکس کمکم نکرد..هروقت شوهرم ...

کاش میشد ولی من همسرم حتی نمیذاره تنها بیرون برم همیشه یکیو میندازه دنبالم حتی سرش قهر وجنگم داشتیم هیچی ب هیچی

بیشتر ببینید

زن مگه از خونه اش قهر میکنه و میره؟؟؟

دختر خوب بشین سر زندگیت 

برو پیش یه مشاور خوب ببین چه کنی برای زندگیت

اسی جان اکثر آقایون تا از خانواده خودشون مستقل بشن طول میکشهسعی کن قوی باشی مردا از زنهای غر غرو و ...

فعلا دلشکسته م حصله هیچکاری رو ندارم

نمیدونم چی درسته چی غلط حتی دیگ نمیدونم باهاش چجوری رفتار کنم

بیشتر ببینید
حتما ی چیزی میدونه ک جرئت کرده زنگ بزنه من همسرم اولویتش خانوادشن سه ساله ازدواج کردیم هنوز حریم شخص ...

من میدونم‌که ما الان هر چی راهکار بدیم شما حالت بدتر میشه از طرفی ما که شهر و شرایط و فرهنگ و سبک زندگی شمارو خبر نداریم که بگیم چکار بکن یا نکن 

همینکه دردو دل کردی بازم سبک میشی 

خدا کمکت میکنه اونم ایشالله بچه دار میشه سرش شلوغ میشه دخالت کم میکنه حتما خوشگلی شوهرت میترسه تنها بری کم کم دخترت بزرگ بشه دوتایی میرین توکل به خدا کن عزیزم