2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5549 بازدید | 120 پست
با سیاست باش ، رفتم دستشویی گریه کردم یعنی چی؟؟؟ باید جلو شهرش میگفتی امان امان از زنت چطور باهاش سر ...

اخلاق شوهرش دستم نیس والا زیاد صمیمی نیستم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
همه راهارو رفتم فرقی ب حالش نداره اولویتش خانوادشن

نه عزیزم صبور باش 

من تجربه دارم بهت میگم ، میدون زندگیتو برای همچین عفریته ای باز نزار، اصلا بهش رو نده بچسب به شوهرت البته اگه زندگیتو میخوای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم، کم کم حرف خواهرش و زد بحث و عوض کن و اخم کن میفهمه به خواهرشوهر بگو ، اونی که شب کنارش می‌ ...

شب کنارش خوابیده بکنه اونجاشو آبجیش خواهر دار بشه

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

اسی اگر بخوایی لج کنی با ی آدم نه، با ی خانواده روبرو میشی 

رگ خواب شوهرت رو یاد بگیر، هرگز و هرگز وقتی کارت میده دست بقیه نرو خرید، بگو اشکالی نداره خرید نمیکنم منتهی دوست ندارم کسی جز خودت کارت بکشه و.... 

ینی چی تخفیف میگیره کارت دست اون باشه، چهاربار خودت کارت بکشی یاد میگیری تخفیف بگیری و اینکه میگی حوصله م نمیشه اصلا حرف درستی نیست 

شوهرت مشخصه از اون مردایی هست که رگ مردونگی باد میکنه، هندونه بذار زیر بغلش اونوخ ببین بخاطر تو خواهرش رو میذاره کنار یا نه 

مثلا آشپزخونه فرش نداره بگو عههه اگر ی فرش بود چقدر قشنگ میشد، بچه میره توو اسپزخونه نگرانم بخوره زمین فرش نیست ی طوریش میشه، بعد ی مدت میرید بیرون بگو بریم فزشا رو ببینیم اگر ی روز پول دستمون اومد بخریم، 

شوهرت ببخشید این رو میگم، اما حسابت نمیکنه چون خودت وا دادی عزیز من 

خیلی حرصم گرفت شوهرت خیلی احمق و خاله زنکه اسی این چه خواهرشوهریه تو داری نوبره والاهمش تقصیر شوهرته ...

هم تقصیر منه ک انقد دل نازکو ترسوام هم تقصیر همسرمم ک ب همه اجازه دخالت داده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید

تا وقتی شوهرت اولویتش خانواده کل کل کردن باهاشون هیچ فایده ای نداره توکه خواهرشو می‌شناسی از اول نباید قبول میکردی بری خرید باهاش 

به نظر من اصلا در مورد خانوادش با شوهرت بحث نکن رابطتم محدود کن باهاشون 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اره حق با شماس ولی روزه میگیره من دل رحمم زیاد بیشترم خدارو درنظر میگیرم دلم نمیاد خیلی از کارارو ...

منم اعصابم خورد شد واقعا 

بهت اون حرفو زده پاشدی براش لقمه گذاشتی اخه؟ همینه دیگه ترسی نداره میگه هرکاریم کنم چیزی نمیشه پیش خواهرم و داداشم بذار یکم خودمو شیرین کنم 

اگه میتونی پاشو ۲روز برو خونه بابات یکم بترسه نه اینکه نشستی خونه براش لقمه میگیری از اون بدتر خواهر خاله زنکش بیاد زنگ بهت بزنه اینطوری بگه 

عزت نفس داشته باش اون با خانوادت رفت و امد نمیکنه تو پاشدی رفتی خرید باهاشون؟

امان از دل سادت عزیزدلم، خودتو بالا بگیر تو چیزی کم نداری که ظلمو تحمل کنی و تن بدی به حرفای خودشو خونوادش

اصلا چرا باید با یکی دیگه بری خرید؟؟من هیچوقت برای خرید خودم و بچه هام هیچکس کمکم نکرد..هروقت شوهرم خونه بود.بچه ها که کوچیک بودن می موندن پیش شوهرم برای خودم و بچه ها خودم تنها خرید میکردم...بچه ها رو هم نمیکردم بیرون..سایزشون مشخص بود..کارت شوهرته بعد میده دست خواهرش..چه معنی داره.معلومه دیگه دخالت میکنن..هروقت شوهرت اونجوری گفت ال میکنم بل میکنم بگو بکنم ببینم..اصلا دیگه با اونا نرو خرید..فقط خرید نه،کلا دکترم میری تنها و بی منت برو..بچه هات رو بی منت خودت بزرگ کن..

...
نه عزیزم، کم کم حرف خواهرش و زد بحث و عوض کن و اخم کن میفهمه به خواهرشوهر بگو ، اونی که شب کنارش می‌ ...

حتما ی چیزی میدونه ک جرئت کرده زنگ بزنه من همسرم اولویتش خانوادشن سه ساله ازدواج کردیم هنوز حریم شخصی نداره خونمون  هنوزم من تنهام و اون تو جمع خانوادش

بیشتر ببینید

اسی جان اکثر آقایون تا از خانواده خودشون مستقل بشن طول میکشه

سعی کن  قوی باشی مردا از زنهای غر غرو و نق زن خوششون نمیاد 

خرید دوتایی میرید بگو بخند براش اومد خونه دلبری زنانه کن

یکم کتاب بخون دستت میاد چطور بند زدگی خودت کنی اونوقت حرف حرف خودته

خواهرشوهرت خیلی عوضی ک همش دخالت میکنه،تو برای چی اخه اصلن با اینا میری خرید ،اشتباه خیلی بزرگی کردی کی اخه با خانواده شوهر میره خرید من اگا با خانواده شوهرم برم خرید اصلن ننیتونم هیچی بخرم،شوهرت اصلن پشتتش نیست اگا پشتت بود هیچ وقت باهات این کارو نمیکردو هیچ کس جرات نمیکرد اینجوری تو زندگیتون دخالت کنه،من اصلن و ابدا اجازه نمیدم کسی برا بچم لباس انتخاب کنه اصلن دلم نیمخواد خریدامو ببینن،خیلی ناراحت شدم برات خیلی شرایط سختی گذروندی من اگه جات بودم شوهرمو میزاشتم.پشت در  اشغالی ببری

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم صبور باش من تجربه دارم بهت میگم ، میدون زندگیتو برای همچین عفریته ای باز نزار، اصلا بهش رو ...

کم اوردم بخدا  هی قربون صدقش میرن همسرمم بهشون بها میده من باهاش خوب باشم یا بد فرقی نمی کنه بازم وقت و هزنیشو صرف اونا میکنه

بیشتر ببینید

عزیزم حتی نامزد هم باشی این کار از اساس اشتباهه

یعنی چی کارت رو داد خواهرشوهرت؟

بعد هم گفتی بچه داری چرا خودت نرفتی چرا تو کارت خودت پول نامیده زندگیت رو از خانواده ش جدا کن اعتصاب کن بگو تا کارت خودم نزنی یا کارت رو ندی خودم نمیخرممممم

و اینکه بگو حواسم پرت میشه دیگه با کسی نمیرم خرید 

بهتفت تو جمع خوردن میکنم بگو مگه نکردی؟از چی می‌ترسی خدایی