2777
2789

پارسال خیلی مزخرف بود خیلی پارتی بازی شد چون کتبی چهل درصد بود شصت درصد مصاحبه تو قسمت مصاحبه خیلی پارتی بازی شد ولی خب کتبی رو باید قبول می‌شدی بعد می‌رفتی قسمت پارتی بازی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

تا دلت بخواد 

یکی ازاشناهای ما اولش بابای مدرسه بود الان شده معلم کلاس اول😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا دلت بخواد یکی ازاشناهای ما اولش بابای مدرسه بود الان شده معلم کلاس اول😂😂😂

نه اون به آشنا ربط نداره کلا قانونه اگه سرایدار مدرسه درس بخونه و لیسانس مرتبط بگیره معلم میشه 

مرداد خیلی این کارو میکنن اول میرن سرایداری بعدم مدرک رو میکنن معلم میشن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
پارسال خیلی مزخرف بود خیلی پارتی بازی شد چون کتبی چهل درصد بود شصت درصد مصاحبه تو قسمت مصاحبه خیلی پ ...

کلا مصاحبه سلیقه ایه تو هر جا امتحان بدی کتبی عادلانه و مصاحبه شانسیه

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
نه اون به آشنا ربط نداره کلا قانونه اگه سرایدار مدرسه درس بخونه و لیسانس مرتبط بگیره معلم میشه مرداد ...

نه بابا لیسانسش کجا بود شاید به زور دیپلم گرفته باشه 🤦🏼🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
کلا مصاحبه سلیقه ایه تو هر جا امتحان بدی کتبی عادلانه و مصاحبه شانسیه

ارع ولی پارسال درصدش بالا بود 

امسال قرار سی درصد مصاحبه باشه خیلی عادلانه تره

نه بابا لیسانسش کجا بود شاید به زور دیپلم گرفته باشه 🤦🏼🤦🏼🤦🏼

ای بابا 

اشناهای پدبزرگم یه یکیشون رفت اموزش پروش باورت نمیشه ارادل اوباش محل الان تو اموزش پرورش کار میکنه همه تو کفشن 

خواهر من لیسانس زبان داره اینقدر تاحالا ازمون شرکت کرده قبول نشده 😑😑

آره امسال عادلانه تره

من پارسال قبول شدم بسختی کتبی تو تهران دویست شدم بعد بسختی قبول شدم واسه امتیازهای بالایی که تو مصاحبه داده بودن به یه یسری

من پارسال قبول شدم بسختی کتبی تو تهران دویست شدم بعد بسختی قبول شدم واسه امتیازهای بالایی که تو مصاح ...

میفهمم واقعا پارسال خیلی سخت بود

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید