2777
2789
عنوان

موضوع نی نی سایتو عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 116 پست
واقعا ایول بهشون برای درمان بیماری ای که اخیرا خیلی زیاد شده چیکار کردن ؟همون سرطان مری و معده

ژن درمانی در حیطه درمان سرطان هم خیلی کمک کنندست ولی متاسفانه هنوز هم در بخش تحقیقات قرار داره و به طور کامل و صددرصدی نتونستن درمانش رو ژن درمانی عنوان کنند انشالله به زودی تحقیقات به ثمر بشینه ولی متاسفانه ژن درمانی از لحاظ هزینه دارای هزینه ی زیادی هستش و باز هم عموم مردم نمیتونن از این ویژگی استفاده کنند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعضی قسمتاشو دیدم همشو وقت نکردم ببینم ،یه قسمت در مورد این بود که کل حافظه مونو مث کامیپیوتر میشد ر ...

دقیقا همون قسمتش :) 

با اون چیپ تو سرشون کل حافظه ضبط میشد 

قسمت های دیگه داره در مورد میکروچیپ ها و چه کارهای ترسناکی میشه باهاش کرد برای کنترل ذهن انسان ها 

واقعا؟ دنیای ژن خیلی پیچیده س و ممکنه چند آیتم موثر از تغییر بشن برا همین از نظر اخلاقی به سختی میشه ...

بله، دنیای ژن واقعاً پیچیده است و شما درست می‌گید که ملاحظات اخلاقی مهمی در مورد ژن درمانی وجود دارد. ژن درمانی یک روش پزشکی نوین هستش که هدف آن درمان یا پیشگیری از بیماری‌ها با اصلاح ژن‌های معیوب یا اضافه کردن ژن‌های سالم به سلول‌های بیمار است. به زبان ساده، فرض کنید ژن‌ها مانند دستورالعمل‌های ساختمانی بدن ما هستند. اگر یک ژن معیوب باشد، مانند یک دستورالعمل غلط، می‌تواند منجر به بیماری شود. ژن درمانی تلاش می‌کند این دستورالعمل‌های غلط را اصلاح کند. ژن درمانی شامل تغییر در ژن‌های فرد برای درمان یا پیشگیری از بیماری است. این تغییر می‌تواند به روش‌های مختلفی انجام شود، مثل جایگزینی ژن معیوب با یک ژن سالم ، غیر فعال کردن ژن معیوب ، وارد کردن ژن جدید برای مبارزه با بیماری....و اینکه ژن درمانی می‌تواندبعد از تولد انجام شود. در واقع، بیشتر تحقیقات و درمان‌های ژن درمانی در حال حاضر بر روی افراد بالغ یا کودکانی که پس از تولد به بیماری‌های ژنتیکی مبتلا شده‌اند، متمرکز است.

دقیقا همون قسمتش :) با اون چیپ تو سرشون کل حافظه ضبط میشد قسمت های دیگه داره در مورد میکروچیپ ها و چ ...

ترسناک میشه ،فرض کنید صد سال دیگه این چیزا اومده و‌زندگیا چه مشکلات مدرنی داره 😅 باباونگا گفته سال ۲۰۲۵ آغاز پایان زمین هست ،شایدم به اون سالها نرسع کره زمین

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

بله، دنیای ژن واقعاً پیچیده است و شما درست می‌گید که ملاحظات اخلاقی مهمی در مورد ژن درمانی وجود دارد ...

ژن درمانی با ژنی سالم از اعضای همون خانواده هست ؟ من نشنیده بودم اینو 

وااای رسیدیم به سال ۱۵۰۰، چه قدر عدالت وجود داره، چقدر همه ی ما مردم اخلاقامون انسانی شده، چه حالب و ...

چه فایده ما دیگه زنده نیستیم ولی انشالله برای نسل اینده ما امید بخش باشه

همه اجسام داخل هر دمایی از خودشون امواج الکترومغناطیسی تشعش میکنن

جالبه ،برای همین میگن آدمای هم فرکانس خودتونو پیدا کنید 

به نظر من که حتی سنگ هم انرژی داره و تاثیرشو میذاره تو دنیا

یافته‌های جدید فرانک و سالیوان نشان می‌دهد که احتمالاً تعداد زیادی تمدن پیشرفته پیش از ما در کیهان شکل گرفته‌اند.

🪐 نتایج تحقیقات:

✧ اگر احتمال شکل‌گیری تمدن روی یک سیاره‌ی قابل‌سکونت بیشتر از ۱ در ۶۰ میلیارد باشد، تمدن‌های دیگری پیش از بشریت وجود داشته‌اند.

✧ مفهوم "خط بدبینی"  (The pessimism line) نشان می‌دهد که احتمال نخستین بودن تمدن انسانی کمتر از ۱ در ۱۰^۲۲ است.

✧ این پژوهش معادله‌ی دریک را بازنویسی کرده‌است.

⛧ معادله‌ی جدیدی از معادله‌ی دریک، به نام «معادله‌ی باستان‌شناختی دریک» ارائه شده‌است، که از متغیر L (مدت‌زمان بقای تمدن‌ها) صرف‌نظر می‌کند و تمرکز را بر تعداد تمدن‌هایی که تاکنون شکل گرفته‌اند، می‌گذارد.

A = Nast × fbt

✼ تعداد سیارات قابل‌سکونت در یک حجم مشخص (Nast)

✼ احتمال شکل‌گیری تمدن فناوری‌محور بر روی سیارات (fbt)

📌 فرانک تأکید می‌کند که اگر تمدنی در فاصله‌ی ۲۰,۰۰۰ سال نوری باشد، هر تبادل اطلاعاتی ۴۰,۰۰۰ سال طول خواهد کشید، بنابراین احتمال مکالمه‌ی مستقیم تقریباً ناممکن است.

رشته تون چیه ؟ راجع به فیزیک هم اطلاعات داری؟ راجع به اثر مشاهده گر

من رشتم مرتبط با بیولوژی ولی یه بخشی داریم به نام اختر زیست شناسی ترکیب زیست و زمین شناسی و فیزیک خیلی جذابه در این باره اطلاعات دارم ولی درباره خود فیزیک خیلی نه

یافته‌های جدید فرانک و سالیوان نشان می‌دهد که احتمالاً تعداد زیادی تمدن پیشرفته پیش از ما در کیهان ش ...

خیلی جذابه 

شاید اونا بتونن به تکنولوژی ای دست پیدا کنن که بتونن با سرعتی بیشتز از سرعت نور حرکت کنن و بتونن مکالمه مستقیم باما داشته باشن 

من خیلی درگیر زمان شدم ،فک میکنم راه حلی وجود داره که بشه زمان رو کنترل کرد ،شاید زمان خارج از کره زمین مدل دیگه ای باشه

من رشتم مرتبط با بیولوژی ولی یه بخشی داریم به نام اختر زیست شناسی ترکیب زیست و زمین شناسی و فیزیک خی ...

جالبه ،رشته تون هیجان داره ،تو ایران کم هست این مراکز تحقیقاتی وگرنه حتما داخلش مشغول میشدم 

ژن درمانی با ژنی سالم از اعضای همون خانواده هست ؟ من نشنیده بودم اینو

نه از ژن اعضای خانواده نمیشه استفاده کرد چون هر چقدر هم روابطشون نزدیک باشه ولی باز هم به طور کامل ژن ها با هم تطابق ندارند.ژن های سالم از طریف ژن های سنتز شده تو ازمایشگاه ، ژن های ویرایش شده ، و ژن های گرفته شده از بانک ژنی بدست میان ژن های ویرایش شده هم همون ژن های خود فرد بیمار هستند که از تکنیک‌های ویرایش ژن مانند CRISPR برای اصلاح ژن‌های معیوب خود فرد استفاده می‌ کنند....غیر از این موارد طبق مطالعه ای که داشتم استفاده از ژن اعضای خانواده از لحاظ اخلاقی هم درست نیست